DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ARAS ET NEDEN UYGUN ÜRÜNLER SATIYOR?

17.01.2016
1.919
A+
A-

ARAS ET NEDEN UYGUN ÜRÜNLER SATIYOR?

Gölcük’te Aras Et’le dört yıl önce tanıştık. Değerli arkadaşım Kamil Ürer’in yeğeni olan Metin Ürer ilçemizdeki potansiyeli görünce Tokat’tan Gölcük’e kendi tesislerinde ürettikleri büyük ve küçük baş hayvanların gelmesini sağladı. Daha kurulduğu ilk günden bu yana Merkez Mahallesi Prestij Sokakta halkın beğenisini kazanan Aras Et tamamen hijyenik şartlar altında ve veteriner hekim kontrolünde ürünlerini Gölcük Halkıyla buluşturdu. Et ve et ürünlerinin yanı sıra tavuk ve Tokat’ın yöresel diğer tatlarını da ilçemizde halkla buluşturan Aras Et istikrarlı yürüyüşünü devam ettirerek, yöre halkından gelen talep üzerine ikinci mağazasını da açmanın gururunu yaşıyor. Fatih Caddesiyle Preveze Caddesinin kesiştiği noktada köşe başı bir yerde mağazasını açan Aras Et ürünlerini direk kendisi halka sunduğu için piyasaya göre et ve et ürünlerindeki fiyatları da doğal olarak daha uygun durumda. Böyle olunca da vatandaşlarında tercih nedeni oluyor. Yöre halkımıza dört yıl gibi çok uzun olmayan bir süre içerisinde lezzetiyle ve uygun fiyatlarıyla kendisini kabul ettiren Aras ET’e ve doğal olarak ta işletmenin sahibi Metin Ürer ve ekibine başarılar diliyoruz.

 

CEMİYETİN İKİ MÜJDESİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti aslında ilk olarak 1952 yılında kurulmuş. Biz Cemiyetin otuz yıl önce faaliyete geçtiğini o yıllarda daha aktif olduğunu biliyoruz. O halde Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin ilk adımlarının atıldığı yılları 1952 olarak adlandıralım. Bugün Cemiyetin başında Çetin Gürol gibi hem gazeteciliği hem de bulunduğu görevi çok seven ve görevini layıkıyla yapmaya çalışan genç bir başkan var. Geçtiğimiz Cumartesi günü İzmit Kasrı Hümayun’da bir diğer adıyla Av Köşkünde muhteşem bir yıl dönümü kutlaması yapıldı. Başta Bilim ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık, Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere milletvekillerimiz, oda başkanlarımız çok geniş bir yelpazede katılım oldu. Burada iki önemli müjdenin ve iki büyük başarının altını çizmek istiyorum, Çetin Gürol ve ekibi cemiyet adına güzel bir dergi çıkardılar ve buradan elde ettikleri gelirle de cemiyete bir bina kazandırdılar. Bundan dolayı bu değerli dostları ve çalışkan insanları kutluyorum. İkinci ve en büyük müjde ise, Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’tan Kocaelili gazetecilere geldi. Göreve geldikleri günden bu yana evi olmayan meslektaşlarımızın bu önemli ihtiyacını gidermek adına yoğun bir çaba içerisine giren değerli Başkan Çetin Gürol ve ekibi Ankara-İzmit hattında adeta mekik dokudular. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kocaeli Valisi Güzeloğlu ve Bakan Işık’ın da büyük desteğiyle bir rüya gerçekleştirilmiş oldu. Cemiyetin o güzel töreninde Bakanımız Fikri Işık’ın bu müjdeli haberi vermesi de Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin çalışkanlığının ve başarısının bir ifadesidir. Dolayasıyla başta Çetin Gürol olmak üzere emeği geçen herkesi candan ve yürekten kutluyorum.

 

KAR TEDBİRLERİ BİR AN ÖNCE ALINMALI

Meteorolojinin verdiği haberlere göre bugünden itibaren bölgemiz etkili ve şiddetli bir kar yağışının yoğunluğuna giriyor. Daha on beş gün önce yağan yağışlar neticesinde yaşadığımız sıkıntıları inşallah bu defa yaşamayız. Başta ana arterler olmak üzere yolların açık tutulması kadar, tuzlanması da son derece önemli. On beş gün önce Değirmendere Merkez yolunda yaşanan zincirleme trafik kazası hepimizin yüreğini ağızına getirmiş ve Allah’a şükür ki bu kaza sonrasında can kaybı yaşanmamıştı. Kazanın hemen ardından gazetemize gelen telefonları hatırlıyorum. Herkes orada tuzlanma yapılmış olsaydı kazanın yaşanmayacağını konusunda görüş belirtmişlerdi. Biz son yıllarda kar gibi çok yoğun yağışların olduğu yılları fazla yaşamadık. Ancak dört iklimin birden yaşandığı bir yörede bulunuyoruz. Yine son zamanlarda ilk bahar ve son baharın hepimiz tarihe karıştığını düşünüyoruz. Bir bakıyorsunuz havalar aşırı sıcak, bir bakıyorsunuz havalar birden aşırı soğumuş vaziyette. İşte şimdi iklim şartlarının kış dönemindeyiz. Hani ayva ve kestane çok olunca kışta çok olur derler ya, aynen bu durumu yaşıyoruz. Kar bugünden itibaren etkili bir şekilde bölgemize geliyor. İnşallah tüm ekipler uyarı yapan meteoroloji yetkililerini dikkate alır ve on beş gün önceki olumsuz şartları ve içimizi ve yüreğimizi korkutan manzaraları yaşamayız.

 

ESMA-ÜL HÜSNA

*EL-KERİM: Kullarına karşı ikramı sonsuz, kerem ve ihsanı çok olandır. (Kim yatağına geldiğinde bu ismi uyuyuncaya kadar zikretse melekler onu kıyamet gününde “kerim” diye çağırırlar. Kerim ve mükerrem olarak yaşar.)

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Kasım 2023
14 Haziran 2020
14 Kasım 2021
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.