DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı

Askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı

Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum 41 yaşında hayatını kaybetti

Askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı

İlimizde görev yapan Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum sağlık problemi nedeniyle hayatını kaybetti. 1975 doğumlu olan Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum, geçtiğimiz gün Öğle Namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze töreninin ardından düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi.

Katılım yoğun oldu

Gölcük değerli bir evladını daha kaybetti. 1975 doğumlu olan ve bir süre Afganistan’da görev yapan daha sonra sağlık problemi nedeniyle ilimize atanan Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum, hayatını kaybetti. Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum’un cenazesine Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Hayrettin İmren, Kaymakam Adem Yazıcı, çok sayıda askeri erkan, Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum’un ailesi, sevenleri ve yakınları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Daha 41 yaşındaydı

İlimizde görev yapan Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum, 41 yaşındaydı. Erzurum, bir süre Afganistan’da görev yapmış, sağlık problemi yüzünden ilimize atanmıştı. Jandarma Binbaşı Kemal Erzurum’un cenazesi geçtiğimiz gün Öğle namazına müteakiben Gölcük Merkez Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri tören sonrasında Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

 

DSC_1539 DSC_1534 DSC_1520 DSC_1515 DSC_1510 DSC_1497 DSC_1480 DSC_1478

YORUMLAR

  1. Samet dedi ki:

    Kemal Erzurumlu komutanım mekanın cennet olsun yakınlarına sabır versin çok iyi bir insan çok iyi komutandı