DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bilim Merkezi’ne İstanbul ve Kocaeli’den ziyaretçi akını

Bilim Merkezi’ne İstanbul ve Kocaeli’den ziyaretçi akını
14.01.2016
1.300
A+
A-

2 3 4 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Nisan 2015 tarihinde açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi, aradan geçen yaklaşık 8 ayda adeta ziyaretçi akınına uğradı. Bu dönemde Kocaeli Bilim Merkezi’ni 120 bin 350 kişi ziyaret etti.

“BİLİMİN SULTANLARI”NA YOĞUN İLGİ

Haftanın altı günü açık olan Kocaeli Bilim Merkezi’ne ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Her yaştan vatandaş gerek atölye çalışmaları gerekse galeri ve sergiler için Kocaeli Bilim Merkezi’ne geliyor. Özellikle Müslüman bilim adamlarının buluşlarının yer aldığı “Bilimin Sultanları” sergisine ilgi daha fazla oluyor.

 

2016 YILINDA DAHA ÇOK FAALİYET YAPILACAK

Kocaeli Bilim Merkezi’nde, geleceğin bilim adamlarının yetişmesi için pek çok faaliyetler yapılıyor. Merkezde bulunan galerileri ise çocuklar kadar yetişkinler de merakla inceliyor. Başka illerden gelen ziyaretçilerin hayran kaldığı Kocaeli Bilim Merkezi, 2016 yılında da faaliyetlerini arttırarak devam edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.