DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Birlik ve beraberlik mesajı verildi

Birlik ve beraberlik mesajı verildi
20.01.2016
1.655
A+
A-

IMG_6308İlçemizin profesyonel tek kulübü olan Gölcükspor, geçtiğimiz yıl birincisini The Ness Otel’de düzenlediği, “Gölcükspor’a Destek Gecesi” nin ikincisini önceki akşam Yazlık Ilıca Restaurant’ta düzenledi. İlçe protokolü ve Gölcükspor yönetim kurulu ile teknik heyet ve futbolcuların tam kadro katıldığı geceye katılım oldukça yüksek oldu. Gecede birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Gölcükspor adeta düşman çatlattı.

 

Gölcük protokolü destek gecesine katılım sağladı

Gölcükspor’a destek sağlamak amacıyla, bu yıl ikincisi düzenlenen “Gölcükspor’a Destek Gecesi” önceki akşam Yazlık Ilıca Restaurant’ta gerçekleştirildi. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulunun tam kadro katıldığı yemeğe, Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yardımcısı Levent Değirmenci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Seyhun, İlçe Gençlik Sor Müdürü Muhyettin Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş ve yardımcıları ile futbol takımı tam kadro, Gölcükspor eski kulüp Başkanı İsmail Gençdemir, Eski Genel Kaptan Adem Ellibeş ile çok sayıda işadamı katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede, Gölcükspor adeta düşman çatlattı.

Şahin, “Varlığınız bizlere güç ve cesaret veriyor”

Gecenin sunuculuğunu yapan TV 41 programcısı Abdullah Yıldırım, yaptığı espriler ile geceye renk katarken, yapılan hediye çekilişinde, şanslı davetlilere Gölcükspor forması hediye edildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, tüm katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Gölcükspor’un arzuladığı şampiyonluğa ve 2. Lige yükselebilmesi için hepinizin desteğinize ihtiyacımız var. Varlığınız bizlere güç ve cesaret veriyor. Benim teknik heyete ve futbolculara inancım son derece yüksek. İnşallah sezon sonunda, sizlere olan borcumuzu, 2. Lige çıkarak ödeyeceğiz” diyerek, tüm davetlilerden ligin 2. Yarısında destek beklediğini sözlerine ekledi.

Ellibeş, “Gölcükspor’u şampiyon yapmak hepimizin ortak amacı olmalı”

Başkan Şahin’den sonra söz alan Başkan Ellibeş, Gölcükspor’un Gölcük’e değere katan bir marka olduğunun altını çizerek, “Gölcükspor’u şampiyon yapmak hepimizin ortak amacı olmalı. Artık bende Gölcükspor’un yıllarca, 3. Lig’de oynamasından sıkıldım. Geçen yıl kapısından döndüğümüz 2. Lige inşallah sezon sonunda çıkarız. Ama önemli olan şey birlik ve beraberliğimiz. Bir ve beraber olduğumuz sürece, başaramayacağımız şey yok.”

Başkan Ellibeş’in ardından kürsüye gelen Kaymakam Yazıcı da, Gölcük’te görev yapmaktan son derece mutluğunu ifade ederek, aynı mutluluğu Gölcükspor’la da yakaladığını söyledi. Gölcükspor’un çok önemli bir marka olduğuna dikkat çeken Kaymakam Yazıcı, “Ben de her iki başkanımın dileklerine katılıyorum. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız 2. Ligi, inşallah bu sezon yakalarız. Benim yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara inancım tam. Özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın takımımıza vereceği destek bu anlamda çok önemli” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.