DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çalıştığı Fabrikaya Girmeye Çalışan Kadın Feci Şekilde Can Verdi

Muradiye Aktaş isimli genç kadın, kapının hareket etmesi sonucu kapı ile duvar arasına sıkışarak can verdi.

 

 

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde genç bir kadın, çalıştığı fabrikanın kapalı demir kapısından geçmeye çalıştığı anda kapının hareket etmesi sonucu kapı ile duvar arasına sıkışarak hayatını kaybetti.

BUTONA BASINDA KAPI HAREKET ETTİ

Olay sabah saat 09.00 sıralarında Başiskele Kullar mevkii Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi üzerinde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Muradiye Aktaş isimli genç kadın, sabah mesaisi için geldiği fabrika önündeki demir kapının kapalı olması nedeniyle fabrikaya giremedi.

Otomatik kapının arka kısmındaki açma butonuna ulaşmak isteyen genç kadın, demir kapının parmaklıkları arasına girerek butona uzanmaya çalıştı. Aktaş’ın butona bastığı anda demir kapının hareket etmesi sonrasında genç kadın kendini bulunduğu yerden çıkaramayınca demir parmaklıklar ile kapı duvarı arasına sıkışarak feci şekilde can verdi.

VATANDAŞ FARK ETTİ

Daha sonra cadde üzerinden geçen bir vatandaş, kapıda sıkışan kadını görmesiyle durumu itfaiye, 112 ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, genç kadını bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekipleri teslime etti. Sağlık ekipleri ise yaptıkları ilk müdahalede genç kadının hayatını kaybettiğini belirlediler.

Daha sonra fabrika önüne gelen Polis Olay Yeri İnceleme ekiplerince çevrede araştırma çalışması yapılmasının ardından genç kadının cesedi asri mezarlık morguna kaldırıldı.

“MESAİ VAR” DİYE ÇAĞIRDILAR

Hayatını kaybeden genç kadının Tepecik Mahallesi Kemal Öz Sokak’ta ikamet eden ve kapıcılık yapan Mehmet ile Sevim, çiftinin 4 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Aktaş’ın bir süredir bahse konu iş yerinde çalıştığı, iddiaya göre, dün akşam iş yeri yetkilileri tarafından mesai olacağı söylenerek işe çağrıldı. Sabah saatlerinde iş yerine gelen Aktaş, ancak personel kapısı kapalı olduğundan, dolaşıp araçların giriş çıkış yaptığı sevkiyat kapısından girmek istedi.

ÜŞÜMEMEK İÇİN DIŞARIDA DURMAK İSTEMEDİ

Aktaş, burada da kapıda güvenlik görevlisi olmadığını gördü. Üşümemek için dışarıda durmak istemeyen genç kadın, içeri girmek istedi. Demir kapının aralığından dışarıdan uzanarak otomatik kapı butona basmaya çalıştığı tahmin ediliyor. Aktaş, kapının ani hareket etmesi esnasında ayağı kayınca aradan çıkamadı ve demir ile duvar arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.