DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’li gençlere Vekil Kaplan desteği

CHP’li gençlere Vekil Kaplan desteği
10.01.2016
1.208
A+
A-

CHP’li gençlere Vekil Kaplan desteği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi parti binasında haftalık toplantısını icra etti. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da katıldı ve kongre sonrası tekrar başkanlığa seçilen Murat Uzuner ve yeni yönetimine teşekkür etti.

Kaplan, “Siz gençlerimiz partimizin en değerli yapı taşısınız”

CHP Gölcük İlçe Kolları Başkanı Murat Uzuner ve Yönetimi kongrelerinin ardından haftalık toplantılarına devam ediyor. Başkan Uzuner, il gençlik kolları kongrelerine katılım sağlayan yönetimine teşekkür etti. Toplantıda ayrıca gündem maddeleri paylaşıldı ve gündem maddeleri üzerinde görüşleri olan partili gençler dinlenildi. Başkan Uzuner, bundan sonra haftada bir gün hastanede yatmakta olan hastaların ziyaret edileceğini ve hayatını kaybedenlerin cenazesine gençler olarak katılım sağlanacağı kararlaştırıldı. Toplantıda seçim sürecine kadar ulaşılmadık vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceği vurgulandı. Toplantıya katılım sağlayan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, geçtiğimiz günlerde ilçe gençlik kolları kongrelerini gerçekleştiren ve kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Murat Uzuner ve yönetimini tebrik etti. Vekil Kaplan, “Siz gençlerimiz partimizin en değerli yapı taşısınız.Çünkü partimiz siz gençlerin çalışmaları, vatandaşlara ulaşmaları ve onları ikna etmeleri neticesinde hak ettiği yerlere ulaşacak. Bu yüzden bizler sizlerin her zaman yanınızda olacağız” dedi.

 

12508960_1086996838011456_622696485887051767_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.