DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Kapalı Spor Salonu Zemini Yenilendi

Değirmendere Kapalı Spor Salonu Zemini Yenilendi

Değirmendere Kapalı Spor Salonu Zemini Yenilendi

 

Belediyeciliğin her alanında yüksek performans sergileyen Gölcük Belediyesi, sosyal, kültürel ve sportif yatırımlara da desteğini esirgemiyor.

 

Gölcük Belediyesi, Değirmendere Kapalı spor salonunu kapsamlı bir tadilattan geçirdi ve zeminini yeniledi. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanısıra, sosyal ve kültürel belediyecilik alanında büyük hamleler gerçekleştiren Gölcük Belediyesi, sportif yatırımlara da destek veriyor.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Başkanı Levent Değirmenci Yenilenen kapalı spor salonunda incelemelerde bulunarak açıklamada bulunan Başkan Ellibeş. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanısıra, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem verdiklerinin altını çizerek, Değirmendere kapalı spor salonunun ilçe için önemli bir kazanım olduğunu ve ilçede sportif faaliyetlerin gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade etti. Gölcük’teki takımlarımızın ve okul takımlarının antrenman amaçlı kullandığı spor salonunun standartlarının yükseltildiğine vurgu yapan Başkan Ellibeş, “Spor salonu ilçemizde sporun gelişimine ve yaygınlaşmasına önemli katkılar sunmaktadır. Salon sporlarında hemen hemen bütün branşlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan salondaki eksikleri giderdik. Salonumuzun en temel problemi zeminde meydana gelen bozukluklardan kaynaklanan deformasyonlardı. Başta zemindeki bu problem olmak üzere, tribünler, soyunma odaları, hakem odaları gibi bölümleri de kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek hizmete sunduk. İlçemiz takımlarının başarılarına katkı sağlayan salonumuz ilçemize, hemşerilerimize ve spor camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

 

IMG_0605 IMG_0608 IMG_0595

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.