DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor Şampiyonluğu garantiledi

Değirmenderespor Şampiyonluğu garantiledi
12.01.2016
1.907
A+
A-

IMG_3471 IMG_5170 IMG_5177 IMG_3418Geçtiğimiz sezon ekonomik nedenler yüzünden, Amatör Süper Lig’den çekilen ve olağanüstü kongreye giderek, adeta küllerinden doğan Değirmenderespor, Başkan Severcan Kara ve yönetimi ile ait olduğu Kocaeli Amatör Süper Lige yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Temsilcimiz geçen hafta sonu deplasmanda Şirinspor’u yenerek, Şampiyonluğunu ligin tamamlanmasına 2 hafta kala ilan etti.

 Kocaeli Amatör Süper Lige yükseldi

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı adeta ligin final maçı niteliğinde olan rakibi Gebze Denizli Köyüspor’u 1-0 yenerek, şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli aşan Değirmenderespor, geçtiğimiz hafta sonu da deplasmanda oynadığı maçta, play-off mücadelesi veren Şirinspor’u Arda’nın attığı gollerle 2-1 yenerek, ligin tamamlanmasına 2 hafta kal şampiyonluğunu resmen ilan etti. Geçtiğimiz sezon ekonomik nedenler yüzünden, Amatör Süper Lig’den çekilen ve olağanüstü kongreye giderek, adeta küllerinden doğan Değirmenderespor, Başkan Severcan Kara ve yönetimi ile ait olduğu Kocaeli Amatör Süper Lige yükselmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

Kara, “Futbolcularımı tebrik ediyorum”

 

Kocaeli 1. Küme D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Değirmenderespor, grupta play-off mücadelesi veren Şirinspor’u Arda’nın 24 ve 80’inci dakikada attığı gollerle 2-1 yenerek, ait olduğu Amatör Süper Lige geri döndü. Antrenör Adem Aydemir nezaretinde uzun bir maratonu şampiyonlukla taçlandıran yeşil-siyahlıların bu başarısı, Değirmenderespor camiası içinde büyük bir sevinç yarattı. Başkan Severcan Kara, bu başarılarından dolayı teknik heyet ve futbolcularını kutlayarak, hedeflerinin önümüzdeki sezon BAL Ligi olacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.