DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dolandırıcılara kızıp arabasını uçurumdan attı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dolandırılan işadamı Volkan Dimişgil, öfkelenerek 60 bin liralık otomobilini uçurumdan attı.

Olay, ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Armutalan-Datça yolu seyir tepe mevkiinde meydana geldi. Marmaris’te motosiklet bayiliği işleten Volkan Dimişgil, iddiaya göre dolandırıldı. Parasını kaptıran işadamı çılgına döndü. Öfkeli adam arkadaşını da yanına alarak 2015 model 60 bin lira değerindeki aracına binip Armutalan seyir tepesine geldi.

Aracından inen Dimişgil, arkadaşına seslenerek cep telefonundan kayıt almasını istedi. “Kimse beni parayla sınayamaz. Ben şimdiye kadar paraya pula önem vermedim” diyen Dimişgil, otomobilinin el frenini indirerek uçuruma doğru itti. 40 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Dimişgil’in otomobili , daha sonra olay yerine getirilen bir çekici yardımıyla uçurumdan çıkartıldı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Volkan Dimişgil’in ifadesi alındıktan sonra hakkında “Mala zarar verme” suçundan işlem yapılarak salıverildi.

Öte yandan Volkan Dimişgil, yaptığı açıklamada, “Yapacak bir şeyim kalmamıştı. İş yaptığım kişilerden 1,5 milyona yakın paramı alamadım. Aslında kimseye zararı olmayan bir insanım. Ama çabuk kızan ve öfkelenen birisi olduğum için ani kararlarla yanlış şeyler yapabiliyorum. Bu da yaşadığım olumsuzluklardan kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.