DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

E. Nedim Dövencioğlu GFSD’de sanatını konuşturdu

E. Nedim Dövencioğlu GFSD’de sanatını konuşturdu
10.01.2016
1.793
A+
A-

E. Nedim Dövencioğlu GFSD’de sanatını konuşturdu

İlçemizin en önemli sanat derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz perşembe akşamı bu kez kendi üyesi olan, E. Nedim Dövencioğlu’nu siyah-beyaz resitaline ev sahipliği yaptı.

 

Başkan İkiz, Dövencioğlu’na plaket takdim etti

 

Kurulduğu yıldan bu yana kadar, hemen her perşembe akşamı kendi lokalinde bir fotoğraf sanatçısına ev sahipliği yapan, İlçemizin en önemli sanat derneklerinden GFSD, geçtiğimiz perşembe akşamı bu kez kendi üyesi olan, E. Nedim Dövencioğlu’nu siyah-beyaz resitaline ev sahipliği yaptı. Dernek üyesi Dövencioğlu, dernek lokalinde, “Kültürümüze Değer Katan Meslekler” adlı muhteşem bir fotoğraf gösterisi yaptı. Fotoğraf Sanatçısı Dövencioğlu, Kars, Iğrır, Çoldır Gölü, Gaziantep, Bursa ve Mardin gibi ülkemizin en önemli kentlerinde çektiği renkli fotoğrafları, siyah-beyaz bir şekilde dernek üyelerine sunan Dövencioğlu’nun sergisi, dernek üyeleri tarafından büyük bir ilgi gördü. Fotoğraf gösterisi sonunda Dövencioğlu, “Kültürümüze Değer Katan Meslekler” adlı kitabımı GFSD üyelerine tanıtarak, kısa bir imza etkinliği düzenledi. Fotoğraf gösterimi kitap tanıtımı sonrasında, GFSD Başkanı İsmail İkiz, katkılarından dolayı, dernek üyesi fotoğraf sanatçısı Dövencioğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

IMG_5245 IMG_5260

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.