DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Faaliyetleri yerinde inceledi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,  Faaliyetleri yerinde inceledi
17.01.2016
1.501
A+
A-

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu,

Faaliyetleri yerinde inceledi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Ahmet Şimşek geçtiğimiz gün Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu´nu ziyaret ederek, genel işleyişleri ilgili bilgi aldı.

Gölcük eğitimde başarı çıtasını yükseltiyor

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, her fırsatta ilçemizin eğitim seviyesini arttırmak için önemli projelere imza attıklarını dile getiriyor. İlçemizde son birkaç yılda eğitim seviyesinin artması ise gözlemleniyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ilçemizde eğitimle alakalı olarak hayata geçirilen projeleri ve faaliyetleri yerinde inceliyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de ilçe genelindeki okul ziyaretleri. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulunu ziyaret ederek, okulun genel işleyişleri ve çalışmaları ilgili bilgi aldı. Gülsuyu, Gölcük’te eğitimle ilgili olarak gelişmelerin oldukça iyi olduğunu belirterek, çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

15105545_img20160114wa0004

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.