DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi 2016’nın ilk toplantısını icra etti

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi 2016’nın ilk toplantısını icra etti
05.01.2016
1.507
A+
A-

DSC_0061 DSC_0065 DSC_0056

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını, geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Başkan Ellibeş toplantıda, kadınlara yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi

STK’ların Kadın Başkanları da Toplantıdaki Yerini Aldılar

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi 2016 yılının toplantısını, geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yardımcısı Levent Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören ile kadın meclisi üyeleri ile Gölcük’ün STK’larının kadın başkanları katıldı. Toplantıya katılımın oldukça yüksek oldu.

Turnalı “Tüm Kadın Yöneticileri Aynı Çatı Altında Görmek Güzel’’

Ev sahibi sıfatıyla söz alan Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, 2015 yılında yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, 2016 yılında çıtayı yüksek tutacaklarını söyledi. Kadın Meclisi’nin, Gölcük’teki kadınlar için büyük bir şans olduğunun altını çizen Başkan Turnalı, tüm kadınları ve kadın yöneticileri aynı çatı altında görmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, sözü Başkan Ellibeş’e verdi.

Ellibeş “Ne Söz Verdiysek Yerine Getirdik ve Getirmeye Devam Edeceğiz’’

 

Sözlerine tüm kadınların yeni yılını kutlayarak başlayan Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, Kadın Meclisi Başkanı Turnalı’yı ve tüm üyeleri yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ederek, 2016 yılında daha yüksek performans beklediğini söyledi. Başkan Ellibeş toplantıda, kadınlara yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “Geçen yıla başlarken, 2015 yılının Gölcük için yatırım yılı olacağını söylemiştik. Allah şükür ne söz verdiysek yerine getirdik. Örnek vermek gerekirse, İhsaniye Kent Meydanı, Yukarı Değirmendere Köy Meydanı, Gençlik Merkezi, Sevgi Evleri, Tarihi Yalı Evleri gibi projeleri sayabilirim. 2016 yılda yine 2015 gibi yatırım yılı olacak Gölcük için. Adalet Sarayımız bitmek üzere, Asardere Köprülü Kavşağı ve tabii ki en önemlisi Kentsel Dönüşüm Projesi. Bu projemiz hızla yol alıyor ve her gün mesafe kaydediyoruz. Bu siz kadınlardan yardım ve destek istiyoruz. Çünkü bu proje ilçemizin 100 yılını garanti alacak bir proje.” Diyerek, tüm kadınlardan destek istedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.