DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK ZABITASINDAN PAZAR DENETİMİ

GÖLCÜK ZABITASINDAN PAZAR DENETİMİ

DSC01057 DSC01064Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gölcük’te kurulan semt pazarında Pazarcı esnaflarını dolaşarak, Satışa sunulan ürünlerin Etiket kontrolü, Pazarcı kimlik kartı taşıma zorunluluğu, yüksek sesle bağırarak satış yapmama, Satış yaptıkları tezgahlarını belirlenen mevcut çizgi dışına taşırmama gibi bir dizi denetim gerçekleştirdi.Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçe pazarındaki denetimlerini sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her hafta olduğu gibi bu haftada ilçe pazarında denetimlerde bulundu. Yapılan denetimlerde pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp satılmadığı denetlenerek etiket kontrolü yapıldı. Tezgahlardaki etiketleri dikkatle inceleyen zabıta ekipleri eksik bulunan hususlar konusunda pazarcı esnafını bilgilendirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca pazarcı esnafını yüksek sesle bağırmamaları ve vatandaşlara kötü davranışlarda bulunmamaları konusunda uyardı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Zabıta ekiplerimiz ilçe pazarımızda periyodik olarak denetimlerini sürdürüyor. Yaptığımız denetimlerde vatandaşlarımızın daha sağlıklı, kaliteli ve güvenilir ürünlere ulaşabilmelerini amaçlıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmelerine çok önem veriyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.