DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor avantaj kaçırdı

Gölcükspor avantaj kaçırdı

2 6 13.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor, rakibin son 30 dakika 10 kişi oynadığı maçta Körfez İskenderunspor’a 1-0 mağlup olarak play off yolunda beklemediği yara aldı.

3 PUAN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Spor Toto 3.Lig 3.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor, önceki gün deplasmanda kümede kalma savaşı veren Körfez İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan temsilcimiz, henüz 9.dakikada Yelda ile önemli bir pozisyon yakaladı. Kaleci Mehmet Akif ile karşı karşıya kalan genç futbolcunun vuruşunda, Mehmet Akif, kornere çelmeyi başardı. Kalesinde de pozisyonlar gören temsilcimiz, soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.  İkinci yarının başında ise ev sahibi ekip, köşe vuruşunda seken topu tamamlayan İhsan’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. 59’da temsilcimizden Yelda’nın kafa vuruşu, yine günün yıldız ismi Mehmet Akif’e takıldı. 67’de ev sahibi ekipten Birol, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında beraberlik golü için için bastıran Gölückspor, 88’de gole çok yaklaştı. Oyuna sonradan dahil olan Polat’ın kaleyi cepheden gören sert şutu üst direkten direkten dönerken, kırmızı siyahlılar bu kırılma anından da yararlanamadı ve mücadele Körfez İskenderunspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla birlikte Gölcükspor, play-off yolunda önemli bir üç puanı kaybetti. İskenderunspor ise altın değerindeki üç puanı hanesine yazdırdı.

TOKUŞ: “AVANTAJI İYİ KULLANAMADIK”

Gölcükspor teknik patronu Yusuf Tokuş Bergama ve Dardanel’in puan kaybettiği haftada sahadan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti. Tokuş “ Maça hızlı başladık, ilk 30 dakikada maç 4-0 olabilirdi. İkinci  yarıda karambolden yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. Çok iyi oynadık ama gol atmayı beceremedik. İkinci yarıda özellikle kaleciyi geçemedik. Alttaki  takımların maç kazanmasıyla iddialı takım sayısı da çoğaldı. Elimize geçen avantajı değerlendiremedik.” dedi. Gölcükspor 1 günlük dinlenmenin ardından dün Kavaklıdaki kendi tesislerinde Dersim maçı hazırlıklarına start verdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.