DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’un Hatay yolculuğu başlıyor

Gölcükspor’un Hatay yolculuğu başlıyor
21.01.2016
1.383
A+
A-

IMG_6060-540x360 IMG_6935-540x360Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta sezonun 21. Hafta Pazar günü ligin ilk yarısında 4-0 yendiği, Hatay temsilcisi Körfez İskenderunspor ile yapacak. Bu maçın son hazırlığını bugün yapacak olan kırmızı-siyahlılar, yarın havayoluyla Hatay’a giderek, maç saatini beklemeye başlayacak.

 İskenderunspor’a rövanşı vermek istemiyor

Geçen hafta 2. Yarının 2’inci maçında İhsaniye Stadı’nda Beylerbeyi’ni 2-0 yenen Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Körfez İskenderunspor maçının son hazırlığını bugün yaptıktan sonra, kendi tesislerinde kampa girecek. Bu zorlu maç öncesinde temsilcimizde Sarı Kart cezalısı olan kaptan Sezgin Bektaş ve Aziz Kızılgün kadroda yer almazken, hafif sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Abuzer Gaffar’ın ise iyileştirilmesine çalışılıyor. Abuzer’in durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor. Gölcükspor, ligin ilk yarısında kendi evinde oynadığı maçta rakibini 4-0 yenerek, sezonun ilk ve en farklı galibiyetini almıştı. Hafta içindeki tüm çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı-siyahlılar, İskenderunspor’a rövanşı vermek istemiyor.

Evsahibi İskenderunspor, 16 puanla 17. Sırada yer alırken, Gölcükspor ise 29 puanla 8’inci sırada yer alıyor

 Körfez İskenderunspor maçının son hazırlığını bugün yapacak olan, kırmızı-siyahlılar yarın sabah saat 10.30 da tesilerden hareket edecek. Saat 11.00 da Basrioğlu’nda yapılacak kahvaltının ardından, rotasını İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na çevirecek olan Gölcükspor kafilesi, Anadolu Jet’e ait saat 14.20 uçağı ile Hatay’a uçacak. Hatay’da Casmin Otel’de kampa girecek olan Gölcükspor, Pazar akşamı bu kez Adana Havalimanı’ndan saat 20.55 uçağı ile yine Anadolu Jet’e ait uçakla İstanbul’a dönecek. Körfez İskenderunspor ile Gölcükspor, Pazar günü Saat 13.00 da İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar. Bu maç öncesinde evsahibi İskenderunspor, 16 puanla 17. Sırada yer alırken, Gölcükspor ise 29 puanla 8’inci sırada yer alıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.