DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karaosmanoğlu, “Ülkemizde özgürsek şehitlerimiz hürmetinedir’’

Karaosmanoğlu, “Ülkemizde özgürsek şehitlerimiz hürmetinedir’’

Ordulular (2) Ordulular (3) Ordulular (5) Ordulular (6) Ordulular (7)Başkan Karaosmanoğlu, Orduluların buluşmasına konuk oldu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Türk Dünyası Belediye Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin The Ness Otel’de düzenlediği Ordulular buluşmasına katıldı. Burada STK temsilcilerine bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin zor bir coğrafyada olduğu malumunuzdur. Dün Çanakkale’de ve İstiklal Mücadelemizde on binlerce şehit verdik. Bugün de özgürlük ve milletimizin huzuru için vatan evlatları canlarını feda etmektedir. Bu güzel ülkemizde özgür bir şekilde yaşıyor, ezanlar susmuyor ve kardeşler secdeye rahat bir şekilde gidiyorsa, bu şehitlerimizin hürmetinedir. Rabbim bayrağımızı gönderden hiçbir zaman indirmesin” dedi.

KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZE ORDULULAR KATKI VERİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Kocaeli’de faaliyetlerini sürdüren hemşeri derneklerinin temsilcileriyle buluştuğu organizasyona, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, AK Parti Yalova eski Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ve Kocaeli’de faaliyetlerini sürdüren Ordu derneklerinin yöneticileri katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da duygularını ifade ettiği toplantıda, “Kocaeli, bir bakıma Türkiye’nin en zengin ilidir. Bu zenginlik para ile değil gönül zenginliğine sahip insanlarıdır. Türkiye’nin her bir tarafından farklı tonlarda renkler var. Onun için zenginiz. Bu güzel ülkede yaşayan herkes et ve tırnak gibidir. Akrabalık bağları güçlü ve aynı kıbleye duran insanlarız” diye konuştu.

ORDU İLE GURUR DUYUYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kurulan büyükşehirler içerisinde en başarılı belediyelerden birisi olduğunu da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ordu’muz coğrafi konum itibariyle Karadeniz’in incisi ve fındığın başkentidir. 2013 yılında, Büyükşehir yasasının neler getireceğini anlatmak için Ordu’ya gitmiştim. Oradaki heyecan ve coşku, yerel seçimlerin müjdesi gibiydi.  Ordu ili, 20’de 20 yaparak Türkiye’de büyük bir başarıya imza attı. Enver Yılmaz yönetimindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi, seçimlerden sonra en kararlı şekilde hizmete başlayan bir büyükşehir oldu. Ben inanıyorum ki Ordu ilimiz, yerel yönetimler ve hükümetimizin çalışmaları ile şehirciliğin en güzel örneklerinin gerçekleştiği bir il olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

ENVER YILMAZ, “SİZLERİN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Ordulu derneklerin temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede söz alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Ordu’yu yönetirken “Ortak Akıl”a önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz; “Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz ile hasret gidermek ve onların görüşlerini almak için ilkini geçtiğimiz ay İstanbul’da düzenlediğimiz toplantıların ikincisini Kocaeli’de düzenlemek istedik. Kocaeli, hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı bir şehir ve biz buraya sizlerin görüşlerini almaya geldik. Sizlerle birlikte oturup konuşacağız, fikir alışverişinde bulunacağız. Siz memleketinizden ayrısınız ama biz sizleri unutmayacağız. Her zaman sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

 ORDU ARTIK KABINA SIĞMIYOR

“Gurbette yaşayan hemşerilerimizin gurur duyacağı bir Ordu inşa ediyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Ordu, artık kabına sığmıyor. Her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. 19 ilçe belediye başkanımızla ilimizin çehresini değiştiriyoruz. Hem Hükümetimizin yaptığı yatırımlar hem de yerel yönetimlerle birlikte, Karadeniz’in cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu yolda sizlerin düşünceleri bizim içim çok değerli” şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından toplantıya katılan dernek yöneticileri, söz alarak Ordu ile ilgili istek ve önerilerini dile getirdiler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.