DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Karla Mücadelede Ekipleri Gece Gündüz Çalışıyor

Karla Mücadelede Ekipleri Gece Gündüz Çalışıyor

Meteoroloji’nin kar alarmı vermesinin ardından karla mücadele hazırlıklarını tamamlayan Gölcük Belediyesi ekipleri, Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren tüm mahallelerde gece gündüz çalışmaya başladı.

 

Gölcük Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için merkez ve mahallelerde çalışmalarına başladı. Ekipler, kentin en yüksek mahallelerinde greyder ve yol küreme araçları yolları açarak trafik akışını rahatlattı. Tam kadro sahada yer alan Gölcük Belediyesi karla mücadele ekipleri, planlanan program çerçevesinde yolları açıyor ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca Gölcük Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi  24 Saat : 422 24 10 – 0541 564 11 07, Gündüz 08:00-12:00 arası: 0549 735 26 87 numaralı telefonları arayarak yol temizliği ve tuzlama talebinde bulunan vatandaşların hemen dönüş yapılarak, mağduriyetleri gideriliyor.

 

Başkan Ellibeş’’ Toplu Taşıma Araçlarını Tercih Edelim’’

 

Bu süre içerisinde vatandaşları dikkatli olmaya davet eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Seyir güvenliğinin tehlikeye düşmemesi ve yolların kapanmaması için sürücülerimizin kurallara riayet etmesi ve dikkatli olması önemli” dedi. Başkan Ellibeş ayrıca sürücüleri buzlanmaya karşı da uyararak, “Şahsi araçlarınız yerine toplu taşıma araçlarını tercih edin. Eğer kendi aracınız ile yola çıkacaksanız da zincirsiz çıkmamaya dikkat edin” çağrısında bulundu.

 

 

Üst Geçit ve Yolar Temizleniyor

 

İlçemizde aralıksız devam eden kar çalışması ardından donmaya karşı Fen işleri ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından tuzlama, kar küreme ve köprüleri temizleme işlemi yapılıyor.

İlçemiz genelinde başta ana artel olmak üzere Pazar yerleri okul, camii, sağlık ocakları, hastane, halkımızın yoğun kullandığı park – meydanlar ve ara sokaklarda toplam 200 ton tuzlama işlemi Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi.

D-130 kara yolunda tuzlama çalışması yapılarak ilçemizin yoğun trafik akışının durması ve kazaya sebebiyet verilmesi engellendi ayrıca ilçemiz şehir içi minibüsleri güzergahlarında, Tuzlama çalışmasını devam ettirerek, Ulaşımın rahatlaması için özverili olarak çaba sarf etmeleri vatandaşları da memnun ediyor.

IMG_0861 IMG_7669 IMG_8002 IMG_0843

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.