DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Birlikspor’da transfer

Kocaeli Birlikspor’da transfer

imza tîreni02Kocaeli Birlikspor, devre arası transferinin bitimine az bir süre kala bir futbolcu daha renklerine bağladı. Devre arası beş oyuncusuyla yollarını ayıran Kocaeli Birlikspor, son olarak sağ bek mevkine bir oyuncu transfer etti.

Devre arasında daha önce Ertuğrul Arslan ve Cenk Kaplan’ı renklerine bağlayan Kocaeli Birlikspor son olarak,  Bandırmaspor’a transfer olan Necdet Kaba’nın yerine aynı mevkide Manisaspor’dan Onur Kalafat ile anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Futbol şube sorumlusu Zeki Yüksel’inde katıldığı imza töreniyle bir yıllık mukavele imzalayan Onur Kalafat, imzanın ardında idmanlara katılmaya başladı.

 

MANİSASPOR’DAN GELDİ

Futbola Tedaşspor altyapısında başlayan Onur, daha sonra Samsunspor altyapısında oynadı.2005 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as geçti. Samsunspor’da yarım sezon resmî bir karşılaşmada görev almadan 2005-2006 sezonunun başında Marmaris Belediyespor’a transfer oldu. Burada üç sezon düzenli olarak ilk onbirde oynadı.2008-09 sezonunda 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor forması giyen Kalafat ikide gol kaydetti. Bu sezon başında Manisaspor’a transfer olan Onur, sekiz maçta 690 dakika sahada kaldı.

 

YABANCILIK ÇEKMEYECEĞİM 

İmza töreninde Kocaeli Birlikspor gibi hedefleri olan bir takımda yer aldığından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kalafat,”Yabancılık çekmeyeceğim bir takım. Kocaeli Birlikspor’daki bir çok futbolcuyla geçmiş dönemlerde aynı takım altında ter döktük.Hedefimiz takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yaparak takımımız üst lige çıkarmak olacak. Kulübümüze hayırlı olsun”dedi. Kulüp Balkanı Fahrettin Kandemir ise, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik olan mevkiye bir oyuncu aldık. Camiamıza hayırlı olsun.”dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.