DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Lider Eğitimleri Yeni sezonda da devam ediyor

Lider Eğitimleri Yeni sezonda da devam ediyor

3 1 2Kağıtspor Akademi projesi kapsamında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Lider Eğitimi, yeni dönemde de bir çok spor branşındaki başarılı sporcuların katılımıyla başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporculara, vizyon geliştirme ve yaşamlarında hedef koyma pratiğini kazandırmak, gençlerin benliklerinde var olan liderlik vasıflarını ortaya çıkarmak ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Liderlik Eğitim seminerleri, kulüp ikinci Başkanı ve Lider Eğitim projesinin yöneticisi İslam Yücel’in açılış toplantısıyla başladı.

GENİŞ KATILIM OLDU

SEKASEM Kağıtspor Akademi Eğitim salonunda gerçekleşen ilk toplantıya İkinci Başkan İslam Yücel, Kulüp Genel Koordinatörü Sevcan Kutlu Aydemir, Lider Eğitim Koordinatörü Duygu Durmaz ile bir çok spor branşından lider adayı katıldı. Kulüp İkinci Başkanı Yücel, Lider adaylarına hitaben yaptığı konuşmada ”Kendinize güvenin. Bol bol kitap okuyun, faydalı şeylerle meşgul olun. Yaşamınız boyunca iyi bir dil öğrenin, iyi bir eğitim alın, iyi bir sporla uğraşın ve iyi bir enstrüman çalın. Çok hayal kurun ve yaptığınız işlerde uzman olun. Her şeyde insanı merkeze koyun.”dedi.

ÖRNEK ALACAĞIMIZ LİDERLERİMİZ VAR

Kulüp İkinci Başkanı Yücel “Geçmişimize bakıldığında mazimiz örnek alacağımız liderlerle dolu. Fatih Sultan Mehmed, Kanuni Sultan Süleyman, Atatürk bu örneklerden sadece birkaçı. Bizim liderlerimiz bir şey için değil, her şey için birçok şey konuşabiliyordu. Bugün bilgisayar oynamak, eğlenmek yerine buradasınız. Buda sizin farklı olduğunuzu gösteriyor. İleride Kağıtspor’u sizler yöneteceksiniz.” şeklinde konuştu.

AKADEMİ LİSESİNDE EĞİTİM GÖRECEKLER

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce açılacak olan Akademi Lisesi projesine de katılacak olan Lider adayları, eğitimlerine bu proje kapsamında devam edecek. Lider adayları burada Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce derslerinin yanı sıra Felsefe, Tarih, Sosyoloji, Hukuk ve Sinema Atölyeleri gibi birçok etkinlik ve kulüp faaliyetleri gerçekleştirebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.