DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP BAŞİSKELE’DE KAYYUM ATANACAK

MHP BAŞİSKELE’DE KAYYUM ATANACAK
20.01.2016
1.524
A+
A-

IMG_8473MHP Başiskele İlçe Teşkilatı için konuşan MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Bayrak, “istifa eden bazı yöneticilerin ve ilçe başkanın yerine kayyum atayacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde istifa haberiyle sarsılan MHP Başiskele’de sular durulmadı. Kurultay için MHP Genel Başkan adaylarından eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Ogan için kurultay imzası veren MHP Başiskele İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz istifa etmesiyle birlikte yönetiminden de bazı isimlerin istifa ettiği belirtildi. Konu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştiren MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Bayrak, “istifa haberleri il başkanlığımıza ulaştı. İstifa eden bazı yöneticilerin ve ilçe başkanın yerine kayyum atayacağız” dedi.

“KONTROL EDECEĞİMİZ BİR KAYYUM ATANACAKTIR” Açıklamasında Bayrak, “Başiskele İlçe Başkanımız Muzaffer Yılmaz ve bazı yöneticilerin istifası il başkanlığımıza ulaştı. İl başkanlığı yönetim toplantımızda aldığımız karar ile Başiskele ilçe teşkilatımıza yeniden yapılanma, yönetimi toparlama ve ilçede çalışmaları koordineli bir şekilde kontrol edeceğimiz bir kayyum atanacaktır.

“BU BAYRAK YARIŞINDA VERDİKLERİ ONURLU MÜCADELEDEN ÖTÜRÜ HER BİRİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

MHP Kocaeli İl Başkanlığı olarak başta ilçe başkanlığı görevini yürüten Muzaffer Yılmaz’a ve beraberinde Başiskele İlçe Teşkilatı yönetiminde görev alan yöneticilerimizin tamamına teşekkür ediyoruz. Bu bayrak yarışında verdikleri onurlu mücadeleden ötürü her birine teşekkür ederiz. Bu arada il başkanımız il sınırları içerisinde özel bir hastanede ameliyat olan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin başında olmasından dolayı basın açıklamasına katılamamıştır” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.