DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“ÖYLE BİR 2016 Kİ… HER YERDE SIRF TİYATRO OLACAK”

“ÖYLE BİR 2016 Kİ… HER YERDE SIRF TİYATRO OLACAK”
15.01.2016
1.279
A+
A-

“ÖYLE BİR 2016 Kİ… HER YERDE SIRF TİYATRO OLACAK”

İlimizi ve ilçemizi sahneledikleri oyunlarla başarıyla temsil eden Sırf Tiyatro oyunlarını ilimizde ve il dışında sürdürmeye devam ediyor. Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre, Sırf Tiyatro’nun 2016 yılındaki hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Şimdi öyle bir 2016 Yılı hedefliyoruz ki yine ardımızda iz bırakalım”

Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre, hedefleri hakkında şunları söyledi: “Sırf Tiyatro olarak rüzgar gibi gelip geçen 2015 yılını geride bıraktık.Yine programlarımız Bölgenin her tarafında ses getirirken özelliklede kentimizde yapmış olduğumuz projeler ile binlerce çocuğa ulaşma şansı yakaladık.Rabbim yenileri ve daha kalitelilerini nasip etsin. Şimdi öyle bir 2016 Yılı hedefliyoruz ki yine ardımızda iz bırakalım. Sahneleyeceğimiz yüzlerce Tiyatro etkinliği ve farklı programlar ile herkes farkımızı hissetsin düşüncesindeyiz. Hedeflerimiz her zamanki gibi yine çok büyük. Çünkü bu sezon 2016 yılı Sırf Tiyatro’nun 10.yılı. yani 2006 yılında kurduğumuz bu yapı artık kocaman bir bina haline geldi.Daha geniş bir aileye sahibimiz.Birbiri ile uyumlu ve kaliteli arkadaşların olduğu bir kadromuz var.

“Garnizon Komutanlığı ile yaptığımız anlaşma ile Garnizon Sinemasında da artık Hafta sonları çocuklarımıza Tiyatrolarımızı izlettireceğiz”

“2016 Yılın da çok büyük hedefler ve projeler ile yola koyulduk bile. Geçtiğimiz yıldan süren programlarımızı sezon sonuna kadar tamamlayacağız.Bunun yanısıra; Geri dönüşümün yararlarının anlatıldığı,Madde kullanımının gençlere verdiği zararı anlatan projelerimiz 2016 yılına damgasını vuracak.Kocaeli’de yeni açılan bir avm’de her hafta sonu etkinliklerimiz ile Kocaeli halkı ile beraber olacağız.Okullarımızda eğitici ve öğretici Çocuk Tiyatrolarımız yine devam edecek. Eğitim kurumlarımız ile olan oırtak çalışmalarımızı sürdürceğiz.Komedi oyunlarımız salonlarda yine seyircilerimizi kahkahaya boğmaya devam edecek. Garnizon Komutanlığı ile yaptığımız anlaşma ile Garnizon Sinemasında da artık Hafta sonları çocuklarımıza Tiyatrolarımızı izlettireceğiz. Bölgemizin büyük salonlarında her an Sırf Tiyatronun etkinlikleri ile karşılaşabilirsiniz.

“Profesyonel eğitmenler ile çocuklarımızı kendilerini ifade edebildikleri sağlam bir geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz”

Cinemre, son olarak, “Etkinliklerimizi nereden takip edeceğinizi en iyi izleyicilerimiz biliyor ama biz yine hatırlatalım.Facebook sayfamız ve internet sitemiz bunun için en etkili yöntem.Aylık olarak kent genelinde 5000 broşürümüz dağıtılmakta ve seyircilerimize ulaşmakta.Bu arada 2016 Yılında drama kurslarımız Gölcük Belediyesi yanında yer alan iş merkezinin ikinci katındaki Oda Tiyatromuzda daha da etkili bir şekilde hizmet vermeye devam edecek. Profesyonel eğitmenler ile çocuklarımızı kendilerini ifade edebildikleri sağlam bir geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz.2016 yılının tüm sanat camiasına başarılar getirmesini diliyorum.Sanata katkı veren ve gerçekten amacı Sanat olan her ekibe canı gönülden başarılar diliyorum” diyerek açıklamalarını bitirdi.

sçrf tiyatro 1 sçrf tiyatro 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.