DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vasiyeti gerçekleşti

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vasiyeti gerçekleşti

IMG-20160105-WA0017Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı -Cennet Mekân- Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vasiyeti üzerine kurulan ve oğlu Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Genel Merkezi 17 Kasım 2013 tarihinde Erbakan Hoca’mızın Balgat taki konutunun bahçesinde düzenlenen törenle açılmıştır. Kısa sürede 65 İl ve 200’ü geçen ilçede vakfımız teşkilatlanmasını tamamlamış kalan il ve ilçelerde tamamlanmak üzeredir.

Erbakan Vakfı; Erbakan Hoca’mızın hayatı boyunca yaptığı işleri, projeleri aslına sadık kalarak tekrar, geliştirerek yapmak amacı ile kurulmuş bir vakıftır.

Vakfımız , “Hayat İman ve Cihattır”, ” İslâmsız saadet olmaz”, “Cihatsız İslâm olmaz”, ” İlk hedefimiz 2. Yalta konferansıdır.” gibi sözleri amaç ve hedef alarak kurulmuştur.

Erbakan Vakfı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde İlmi, Ahlâki, , İktisadi ve Siyasi alanlarda çalışmalar yapar.

Erbakan Vakfı, Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmesini amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük eder ve destekler.

ERBAKAN VAKFI, Kuvvetin değil, Hakkın üstün tutulduğu Adil Bir Düzenin tesis edilmesi için İslam ülkeleri ve Tüm mazlum milletlerle ortak faaliyetlerde bulunur. Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahret saadetini temiz etmektir. Bu vesile ile şu günlerde İslam aleminin (ülkelerinin), Türkiye’nin ve özellikle Suriye’nin içinde bulunduğu sıkıntılara da değinmeden geçemeyiz, Bu sıkıntıların, karışıklığı ana sebebi Siyonizm ve Irkçı emperyalizmin Büyük İsrail’i kurma plânlarıdır. Kısaca özetlemek gerekirse; “Siyasi ve askeri kanadında Büyük Ortadoğu Projesi, yani büyük İsrail projesi yürütülüyor. Bu projeleri Amerikan yönetimi yürütüyor. Amerikan yönetimini de Amerika’da öbeklenmiş siyonist lobiler kontrol altında tutuyor. Amerika ve siyonistler Ortadoğu projesini dört temel prensibe göre oluşturmuş durumdadır. 1) Ortadoğu’da kendisine ve İsrail’e karşı gelebilecek her türlü gücün ortaya çıkmasına engel olmak. 2) Ortadoğu’da müttefiki olan İsrail’i sonuna kadar kollamak ve korumak. 3) Başta petrol olmak üzere bölgedeki bütün enerji kaynaklarını ve yeraltı zenginliklerini kontrol etmek. 4) İsrail’i tehdit edebilecek olan kitle imha silahlarının İsrail’e komşu ülkelerin eline geçmesine engel olmak.”

“Suriye’nin niçin Kürt, Nasayri, Sünni, Dürzi bölgesi olarak dörde bölünmesini istiyorlar? İsrail’in güvenliği için bu en ideal çözüm yoludur da onun için. Şu anda Kuzey Suriye’de Kürtlerden oluşan bir kuşak oluşturma peşindeler. Bunun oluşması için önce Kuzey Suriye’de yaşayan Arapların Türkiye’ye göç ettirilmesi lazım. Yıllardan beri bunu yapıyorlar, yüz binlerce Arap Suriye’den gelip Türkiye’ye yerleştiler. Bununla birlikte Suriye’nin iç kesimlerindeki Kürtlerin kuzeye göç etmeleri lazım. Bir yandan bunu yapmanın peşindeler. Sünni Araplardan boşalan bölgelere içlerden gelen Kürtleri yerleştiriyorlar. bu durum bölgede oluşturulmak istenen yapının ipuçlarını açık seçik ortaya koyuyor.”

Sonuç olarak, Suriye siyonizmin ajandasına göre inşaa edilemez, Irak’ta binbir bahane ile yıkılan Saddam sonrası yaşananlar ortadadır, Allah muhafaza Suriye’ye dış güçler tarafından yapılacak olan bir müdahale yeni katliamların, zulümlerin habercisi olmaktan başka bir adım olmayacaktır…

Suriye, suriye halkının ve İslâm aleminin menfaatleri doğrultusunda yeniden inşaa edilmelidir..

Cenab-I Allah en kısa sürede İslam ülkelerinin bir araya gelmesini ve bu katliamların, zulümlerin durdurulmasını nasip etsin. Mazlum Suriye halkına ve diğer İslâm ülkelerindeki mazlum halka zulmedenler unutmasınlar ki “Zulüm ile abad olanın sonu berbad olur.”

Bu duygu ve düşüncelerle,

Milli Görüş bir kurtuluş projesidir. Biz Milli Görüş’ün benzeri, kopyası değil ta kendisiyiz.

Erbakan Vakfı, sadece Türkiye’de değil Tüm dünyada da siyonizmin plânlarını bozacaktır.

Türkiye genelinde yeniden Milli görüş meclise hareketi başlatılması gerekmektedir.

Erbakan Hoca; “Heyecan İmandandır!” derdi. Bütün bunları yapacak kudret damarlarımızdaki kanda, Cihat şuurunda ve Milli görüş ruhumuzdadır. Çünkü biz Fatih Sultan Mehmet’in torunlarıyız, Erbakan’ın dava erleriyiz.

Siyonizm 300’ler Meclisi varsa, Milli görüş’ün Erbakan Vakfı var.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.