DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız Hızlı Başladı

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız Hızlı Başladı

IMG-20160118-WA0007 IMG-20160118-WA0015Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Yeni Başkanı Yaşar İsmail Yıldız önderliğinde haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ülke gündemini ve yapacakları hakkında değerlendirmede bulundu.

HERKESİ ŞEFKAT İLE KUCAKLAYACAĞIZ

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ‘’ Yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucunda bu onurlu görev bizlere verildi. Bizde bu görevi üstlendik ve bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Öncelikli hedefimiz geleceğimiz olan gençlere yönelmek olacaktır. Günümüzde ahlak ve maneviyatın bozuk olduğu bu düzende maalesef gençlerimiz kötü yollara sürüklenmektedir. Bizler gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimize önce ahlak ve maneviyat ilkesiyle yaklaşarak imanlı gençler yetiştireceğiz. Bizler gençlerimize sahip çıkmazsak birileri gelir o gençleri elimizden alır.Bunun için ahlaklı ve maneviyatlı gelecekler yetiştirmemiz gerekmektedir ‘’ dedi.

TOPLANTIDAN SONRA ZİYARET

Yaşar İsmail Yıldız toplantı sonrası bir dizi ziyarette bulundu.Önce Yazlık-Gölcük hattında şoför olan Mehmet Şirinoğlu’na geçmiş olsun ziyaretine gitti.Mehmet Şirinoğlu başkanın ve partinin yapmış olduğu ziyaretten oldukça memnun kaldığını ifade etti.Mehmet Şirinoğlu başkana hayırlı olması dileklerini iletti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız henüz yeni başkan olmasına karşın Gölcük halkından oldukça fazla ilgi görmeye başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.