DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Partisi Köy Temsilcileri Toplandı

Saadet Partisi Köy Temsilcileri  Toplandı

saadet 1 saadet 2Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız önderliğinde parti binasında Köy ve Mahalle temsilcileriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Gölcük köy temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ; ‘’ Öncelikle Sultan Ahmet’te gerçekleşen bomba olayının arkasında hangi örgüt varsa şiddetle kınıyorum. Terörün her türlüsünün karşısındayız. Günümüzde Ülkemizi bölmek parçalamak için çok uğraşıyorlar. Fakat biz Saadet Partisi olarak sadece Ülkemiz için değil tüm insanlık için çalışıyoruz. Zor şartlara rağmen bugün buraya gelen kıymetli abilerimin hepsinden Allah razı olsun. Köylerimiz bizim için çok ama çok kıymetlidir. Bozulan manevi değerler ortadayken köylerimiz bu konularda çok hassaslar. Köylerimiz manevi değerlerimize , örf , adet ve edep hususlarına en çok sahip çıkanlardır. Bundan dolayı köylerimiz bizim için çok değerlidir. Yakın zamanda tüm köylerimizi tek tek gezip insanlarımıza davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Buraya geldiğiniz için tekraren hepinizden Allah razı olsun. Günümüz hayırlı olsun ‘’ dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı şekilde köylerin sorunlarını değerlendirme şeklinde devam etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.