DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Safinaz ve Ali Karakoyun çifti yetkililerden tapularını istiyor

Safinaz ve Ali Karakoyun çifti yetkililerden tapularını istiyor
SONY DSC

SONY DSC

Safinaz Karakoyun 4

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ali Karakoyun 3

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

2010 yılında Hisareyn ile İhsaniye arasında akan Hisar Deresi’ndeki ıslah çalışmaları yetkililer tarafından gerçekleştirilmişti. 5 yıl önce yaşanan sel felaketi sonrası Hisar Deresi büyük zarar görmüştü.

Yetkililer yaşanan sel felaketi sonrasında Hisar Dere’de ıslah çalışması başlatmıştı. Islah çalışmaları nedeniyle arsaları alınan Safinaz ve Ali Karakoyun çifti, kendilerine İhsaniye’de yer gösterilmesine karşı 5 yıldır kendilerine tapu verilmediğini dile getirerek, ‘Hakkımızı istiyoruz’ dedi.

“Tapumuzu talep ediyoruz”

2010 yılında başlatılan dere ıslah çalışmalarında arsaları yetkililerce elinden alınan Safinaz ve Ali Karakoyun çifti kendilerine İhsaniye’de yer verilmesine karşı hala verdiklerin yerin tapusunu alamadıklarını iddia etti. Karakoyun çifti, hakları olan tapularına bir an önce kavuşmak istediklerini ifade ederken, “2010 yılında yaşanan sel felaketi sonrasında Hisareyn ve İhsaniye bölgesinde başlatılan dere ıslah çalışmaları sonrasında Hisareyn’de yer alan ve 929 pafta numaralı arsamız yetkililerce elimizden alındı. Bizler doğal olarak alınan arsamıza karşılık bir yer talep ettik ve yetkililer bize İhsaniye’de bulunan bir arsayı vereceklerini söyledi. Bizler 5 yıldır hakkımız olanın peşinde koşuyoruz. İnanın 5 yıldır yetkililerin kapısını aşındırdık. Şimdi bize bu işin Bakanlıkta olduğu söyleniyor. Bizler Bakanlık’tan kararın çabuk çıkmasını ve bize gösterilen alanın resmen bize ait olduğunu gösteren belge olan tapuya kavuşmak istiyoruz. Yani hakkımızı istiyoruz. Yetkililerden tek ricamız tapumuz en kısa zamanda bize teslim edilsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.