DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şehidimiz Bayram Özdere’nin evine Diyarbakır’dan taziye ziyareti

Şehidimiz Bayram Özdere’nin evine Diyarbakır’dan taziye ziyareti
31.01.2016
1.228
A+
A-

Şehidimiz Bayram Özdere’nin evine Diyarbakır’dan taziye ziyareti

Geçtiğimiz hafta Cizre’de şehit düşen polis Bayram Özdere’nin ilçemizde oturan ailesine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akar ve Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Cizre’de şehit düşen polis Bayram Özdere’nin ilçemizde oturan ailesini ziyaret eden AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Akar, Diyarbakır’da bir okul yaptırarak Bayram Özdere’nin ismini vereceklerini söyledi.

“DERİN KEDERİNİZİ PAYLAŞIYORUZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Diyarbakır il başkanı Muhammet Akar ve Sur ilçe başkanı Şeref Yontürk ile birlikte geçtiğimiz hafta Cizre’de şehit düşen Gölcüklü şehit özel harekat polisi Bayram Özdere’nin ailesini ziyaret etti. İlçemizde Donanma Mahallesi’nde ikamet eden Özdere ailesini taziye ziyaretine giden AK Parti’li başkanlara, il ve ilçe yönetimleri de eşlik etti. Şehit Bayram Özdere’nin annesi Emine ve babası Hasan Özdere’ye sabır dileyen Ceyhan ile Akar, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti.

ÖZDERE’NİN İSMİ OKULDA YAŞAYACAK

Şehit evini ziyaret ettikten sonra açıklama yapan Diyarbakır il başkanı Muhammet Akar, “Bugün hem Kocaeli teşkilatlarını hem de şehidimizin acılı ailesini ziyaret etmek istedik. Acılı ailemizin acısını paylaşmak için geldik. Aziz milletimiz sıkıntılı günler yaşıyor ancak bu beraberlikle bunların üstesinden de geleceğiz. Şer odaklarına bir mesaj vermek istiyoruz, bizler geçmişte; Çanakkale’de Yemen’de nasıl bir olup belaları def ettiysek, şimdi de birlik beraberlik ruhu içerisinde bu fitneyi memleketimizden def edeceğiz” dedi. AKP’li Akar, Diyarbakır’da bir okul yaptırarak, Bayram Özdere ismini vereceklerini belirtti.

20160129_160721 20160129_163125

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.