DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlendi

Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlendi
17.01.2016
1.170
A+
A-

Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlendi

Dünya İslam Birliği Vakfı Kocaeli Şubesi, iç savaş sebebiyle memleketlerini terk etmek zorunda kalan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası düzenledi.

Yardımlar mahalle muhtarlarına teslim edildi

Dünya İslam Birliği Vakfı Kocaeli Şubesi, ‘Suriyeli mültecilere el uzatalım!’ isimli yardım kampanyası ile hayırseverlerden topladığı, eşya, elbise ve gıda yardımlarını, Suriyeli mültecilerin yoğun olduğu ilçelerde ki mahallelerin muhtarlıklara teslim etti.

Halkımız yardım kampanyamıza yoğun katılım gösterdiler

Kampanyaya katılımın hayli yoğun olduğunu belirten Dünya İslam Birliği Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Hakan Kılıç, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Her zaman olduğu gibi, Ülke olarak mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Halkımız ve vatandaşlar sosyal medya üzerinden düzenlediğimiz bu kampanyaya yoğun katılım gösterdiler. İslam dünyasının ve Müslümanların kan ve gözyaşı altında parçalanmaya çalışıldığı böylesi bir dönemde, inananlar olarak kenetlenmeliyiz. Ötekileştirmeden, dışlamadan kardeşliği gerçek anlamda tesis etmeliyiz. Ülkesini terk etmek zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimize kucak açıp, ensar–muhacir kardeşliğini yeniden oluşturmak adına, kampanyaya katılan tüm hayırseverlere ve Kocaeli halkına teşekkür ederiz” dedi.

IMG-20160114-WA0004

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.