DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Survivor Serhat’ın kuzeni O Ses Türkiye’yi sallıyor

Survivor Serhat’ın kuzeni O Ses Türkiye’yi sallıyor

12439132_10153779687698363_1356051971025732020_nAcun Ilıcalı’nın reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor’da yarışan Kartepe’li Serhat Özcan’ın kuzeni Orçun Çakıroğlu, O Ses Türkiye Yarışması’nda yoluna doludizgin devam ediyor.

Yarışmada yoluna doludizgin devam ediyor

Bir süre önce Acun Ilıcalı’nın reyting rekorlar kıran yarışma programı Survivor’da gönüllüler tarafında yarışan ve yarışmanın 9’uncu haftası elenen Serhat Özcan’ın kuzeni Orçun Çakıroğlu katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında yoluna dolu dizgin devam ediyor.

ORÇUN ÇEYREK FİNAL’DE

Ebru Gündeş’in takımında olan Orçun Çakıroğlu geçtiğimizde 4’üncü turu geçerek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Kuzeniyle gurur duyduğunu ifade eden Serhat Özcan, ‘’Orçun bu yarışmanın birincisi olacak kapasiteye sahip. Ebru Gündeş gibi büyük bir isimle çalışıyor. Bende kuzenime gerek manevi desteği her zaman sürdürmeye devam edeceğim. Bu yarışmayı kazanmasını çok istiyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.