DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Taşdemir;İyi Başladık Mutlu Bitireceğiz

Taşdemir;İyi Başladık Mutlu Bitireceğiz

hocaKocaeli Birlikspor’da Gümüşhanespor karşılaşması sonrası Teknik direktör İsmet Taşdemir ve futbolculardan Erhan Şentürk ve Sertaç Çam açıklamalarda bulundu.

BUZLU ZEMİNDE OYNADIK

Teknik direktör İsmet Taşdemir, “İlk yarıda evimizde oynadığımız karşılaşmada Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kalmıştık. Bu sezon yeni kuruluna bir ekip olduğumuz için, ilk yarıda ilk iki maçımızda hazır değildik. Bu nedenlerle gereksiz puan kayıplarımız olmuştu. Takımımız o süreçten bu zaman çok değişti. Yeniden bir takım oldu. Güçlü bir takım haline geldik. Devre arasını iyi değerlendirdik. Gümşhanespor karşısına da mutlak galibiyet parolasıyla çıktık. Zira liderle aramızdaki puan farkı dokuzdu. Gümüşhane rakım olarak yüksek bir yer olduğu için, saha maalesef adeta buz pisti gibiydi. Zeminle de ilgili daha önceki demeçlerimde de belirttiğim gibi endişelerimiz vardı. Zemini görünce endişelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha görmüş olduk.  Buz bir zemin üstünde futbolcularım ayakta bile durmakta zorlanırken, 1.dakikada golü bulmamız bizim için büyük bir avantaj oldu.”dedi.

BAZI EKSİKLERİMİZ VAR

Teknik direktör İsmet Taşdemir,karşılaşmayla ilgili olarak “Bu golün on beş dakika sonrası ikici golü atmamız rakibimizin direncini iyice kırdı. İlk yarıyı bu skorla bitirdik. İkinci yarıya da golle başladık. Bu gol, maçın kaderi oldu diyebilriz. Ardı ardına gelen ataklarımızla birlikte dördüncü golü de bularak farka gittik ve karşılaşmayı kazandık. Gümüşhane iyi bir takım. Kimse skora aldanmasın son dakikaya kadar mücadele eden bir takım. Bize de son dakikalarda 4-0 geride olmasına rağmen maçı bırakmayarak, iki gol birden attı. Bu galibiyetle, ikici yarıya iyi başladık. Futbolcularımı kutluyorum. Bazı eksiklerimiz var. Bunları hafta içerisinde yapacağımız çalışmalarımızda masaya yatıracağız. Bu haftada Sivas Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu maçı da kazanarak Manisaspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim hedefimiz belli. Amacımıza lig sonunda ulaşan ekip olacağız.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.