DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tüm Emekli-Sen Şube için çalışmalarını sürdürüyor

Tüm Emekli-Sen Şube için çalışmalarını sürdürüyor

1 Ahmet KasçmoßluDİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, şube olma yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Şube olmak için 250 üyeye ihtiyacı olan, Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, bugünlerde üye kayıt işlemlerini sürdürüyorlar.

Şube olmak için 250 üyeye ihtiyaç var

Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilcisi Ahmet Kasımoğlu ile yönetiminde yer alan Mehmet İnan ve Hamza Kaya, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, destek istediler. DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, şube olma yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Şube olmak için 250 üyeye ihtiyacı olan, Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, bugünlerde üye kayıt işlemlerini sürdürüyorlar. İlçe genelinde başta Kaymakam Adem Yazıcı olmak üzere, pek çok ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden, Başkan Kasımoğlu, “Şuanda Gölcük’te temsilcilik olarak görev yapıyoruz. Ama şube olarak hizmet verirsek tüm emekli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. En kısa zamanda ofisimiz açarak, emeklilerimize daha rahat bir ortam sunacağız. Bu anlamda tüm emeklilerden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.