DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yabancı dil okullarına yoğun ilgi

Yabancı dil okullarına yoğun ilgi

3 4 1 2Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak katılım sağladığı, gençlerin yanı sıra sivil vatandaşların da faydalandığı akademik düzeyde eğitimler, alanında uzman akademisyenler tarafından verilmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı akademik okullarda yabancı dil eğitimi olarak YDS hazırlık, İngilizce ve Arapça dersleri veriliyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Akademik Okullar, ikinci yarıyılda da birçok branştaki eğitimlerine devam edecek.

“BAŞLANGIÇ SEVİYESİ VE ORTA SEVİYEDE EĞİTİMLER”

YDS hazırlık eğitimlerinin verildiği Akademik Okullarda, başlangıç seviyesi ve orta seviyedeki İngilizce eğitimleri de veriliyor. Derslere uluslararası öğrencilerin de katılması sebebiyle katılımcılar daha çok pratik yapma imkânı buluyor. Eğitmenlerin tek tek ilgilendiği katılımcılar, aldıkları eğitimlerin sonunda herhangi bir sınava tabi tutulmadıkları için sınav stresi olmadan rahatça dil öğrenebiliyorlar.

“UYGULAMALI İNGİLİZCE EĞİTİMİ”

Yurt dışından ilimize gelerek Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören misafir öğrenciler de İngilizce derslerinde katılıyorlar. Misafir öğrenciler kendi ülkelerini tanıtan sunumlar yaparak diğer öğrencileri bilgilendiriyorlar. Bu sayede Türk öğrenciler İngilizce dilinde pratik yaparken, aynı zamanda da sunumu yapılan ülkeleri tanıma fırsatı da buluyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.