DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YABANCI ÖĞRENCİLER BAŞİSKELE’Yİ ÇOK SEVDİ

YABANCI ÖĞRENCİLER BAŞİSKELE’Yİ ÇOK SEVDİ

2 3 4 5 1BAŞKAN AYAZ’A 12 YABANCI ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİNİN ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Uluslararası Öğrenci Birimi ev sahipliğinde ilimize gelen yabancı öğrenciler Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

I Love Kocaeli projesi kapsamında ilimize gelen ve Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören 25 öğrenci, ilçeleri tanımak için yaptıkları gezide ilçemize de geldi. Başkan Ayaz’la görüşen öğrenciler okudukları bölümlerle ilgili bilgi verdi. Kocaeli’yi çok sevdiklerini belirten öğrenciler Moğolistan, İran, Endonezya, Pakistan ve Arnavutluk gibi ülkelerden Kocaeli’ye geldiklerini ifade ettiler.

Proje görevlisi Cüneyt Arı eşliğinde Başiskele Belediyesi’ni gezen öğrenciler 7 Yıldızlı Kent Başiskele’yi de çok beğendiklerini ifade etti. Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden Başkan Ayaz “7 Yıldızlı Kent Başiskele’miz de sizleri ağırlıyor olmaktan gurur duyduk. Hepinize eğitim- öğretim hayatında başarılar diliyor ve eğitim hayatınızı tamamladığınızda hayata yeni başlangıç için, Başiskele’nin şanslı insanları arasında sizleri de görmek isteriz.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.