DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YOĞUN KAR YAĞIŞINA RAĞMEN BAŞİSKELE ‘DE YOLLAR HEP AÇIK

YOĞUN KAR YAĞIŞINA RAĞMEN BAŞİSKELE ‘DE YOLLAR HEP AÇIK

3 4 5 6 1 2Başiskele Belediyesi karla mücadele ekipleri yeniden etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve sokakların kapanmaması için küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Kar etkisini gösterdiği sürece çalışmalarına kış boyunca devam edecek ekipler karla mücadele istasyonlarında nöbet tutuyor.

Vatandaşların ulaşım konusunda mağdur olmamaları için 24 saat hazır bulunan Başiskele Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, gündüz olduğu kadar gecede yoğun çalışıyor. Kar yağışının şiddetini arttırması ile birlikte harekete geçen ekipler kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarına hız veriyor. 30 iş makinesi ve 121 personelle birlikte karla mücadele çalışmasının yürütüldüğü Başiskele ’de etkili olan yoğun kar yağışı altında ana arterlerin açık tutulması için yoğun çaba gösteriliyor.

Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için yoğun bir çalışma içerisinde olan ve bunu özverili çalışmalarıyla başaran Başiskele Belediyesi ekiplerine, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz öncülüğünde teşekkür Başiskele Birlik Kooperatifinden geldi.

Kooperatif Başkanı Tuncay Koç ve 38 araç şoförü “Kış şartlarının olumsuzluklarını ne Başiskele halkına ne de bize hissettirmedikleri için teşekkür ediyoruz. Yoğun kar yağışının yaşandığı ilçemizde yollarımız hep açık” dedi.

Kar yağışı ve soğuk nedeniyle Meydana gelebilecek olası aksaklıkları önlemek için ekipler kar etkisini kaybedene kadar görev başında olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.