DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YÜRÜTME KURULU TOPLANDI

YÜRÜTME KURULU TOPLANDI

YöRöTME KURULU TOPLANTISI YöRöTME KURULU TOPLANTISI2 YöRöTME KURULU TOPLANTISI 3Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Başkan Abdullah Köktürk ve Genel Sekreter Gültekin Görüm’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi. 2016 yılının ilk toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kocaeli Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Enver Düz, Marka Genel Sekreteri Mustafa Ayhan ve Marka Kocaeli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Yıldırım Sezer, İzmit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Çakır, Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı, Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli, Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay ve Engelliler Meclisi Başkanı Nesrin Atar katıldı.

“Valimiz İstişare Toplantılarını Çok Faydalı Buldu”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Köktürk, Yürütme Kuruluna yeni katılan Marka Genel Sekreteri Mustafa Ayhan ve Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli’ye hoş geldiniz diyerek tüm üyeleri selamladı. Çeşitli konularda yürütme kurulu üyelerini bilgilendiren Başkan Köktürk, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile gerçekleştirdikleri bir görüşmeden bahsederek, Vali Güzeloğlu’nun, İlçe Kent Konseyleri ile gerçekleştirilen İstişare toplantılarını çok faydalı bulduğunu söylediğini ifade etti. Vali Güzeloğlu’nun, Valilik birimlerinden görevli kişilerin de söz konusu toplantılara katılarak, ilimizi ilgilendiren konuların gündeme getirilmesinin faydalı olacağını belirttiği söyleyen Başkan Köktürk, bu vesile ile sorunların tartışılarak çözülebileceğini, fikir alışverişinde bulunularak konuyla alakalı rapor hazırlanabileceğini dile getirdi.

Başkan Köktürk ayrıca çeşitli ülkelerden gelen katılımcılarla, Türk-İslam alemi ve mazlum topluluklara karşı STK’ların ortak hareket etmeleri ile ilgili, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilen bir programa katıldığını belirterek, görüşmelerle ilgili Yürütme Kurulu Üyelerini bilgilendirdi.

Projeler Hakkında Bilgi Verdiler

Genel Sekreter Gültekin Görüm gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Görüm’ün ardından söz alan Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli Kariyer ve Eğitim Planlama Kulübü tarafından yürütülecek “Bir Deste Umut” Projesi ile ilgili Yürütme Kurulu üyelerine bilgi verdi. Ardından Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Komek, Kosgeb ve İşkur birlikteliğinde gerçekleştirecekleri Girişimcilik Eğitimleri ile alakalı yeni bir proje hakkında yürütme kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Gündeme ilişkin maddelerin görüşülmesinin ardından iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.