DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

16 Ocak’ta Basın Onur Günü’nü kutlayın

16 Ocak’ta Basın Onur Günü’nü kutlayın

KOGACE Başkan Vekili Levent Altun’dan cemiyet başkanlarına çağrı:

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 50’nci Başkanlar konseyi toplantısı 18-21 Şubat tarihleri arasında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde yapıldı

KADINLAR KOMòSYONU LEVENT ALTUN PòûMANòYE TOPLANTITOPLANTIYA 60 ilden 100’e yakın gazeteci katılırken, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni, Başkan Vekili Levent Altun ile Başkan Yardımcısı Bahar K. Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Halit Yılmaz ve Yüksek İstişare Kurulu üyesi Cemal Kaplan temsil etti. Başkanlar Konseyi toplantısında bir konuşma yapan KOGACE Başkan Vekili Levent Altun, “16 Ocak Basın Onur Günü’nün tüm Türkiye’de kutlanması ve resmi takvime girmesi için özellikle başkanımız Çetin Gürol’un yapmış olduğu çalışmalar sonuç verdi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Önümüzdeki yıldan itibaren her 16 Ocak’ta Basın Onur Günü’nün tüm Türkiye’de kutlanması en büyük beklentimiz. Bu konuda siz değerli cemiyet başkanlarından da destek bekliyoruz. 16 Ocak Basın Onur Günü her şehirde kutlanırsa, yaptığımız çalışmalar anlam kazanmış olur” şeklinde konuştu.

KADIN KOMİSYONU

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Bahar K. Erdoğan da, üyesi olduğu TGF Kadın Komisyonu toplantısına katıldı. Kadın Komisyonu’nda Kocaeli’ni temsil eden Erdoğan, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, “İlk etapta tüm Türkiye’de aktif çalışan kadın gazetecileri tespit etmeye çalışıyoruz. 8 Mart tarihinde ise geniş katılımlı bir toplantı yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

CEMİYET BİNASI

Başkanlar Konseyi toplantısına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan da katılırken, 4 gün süren toplantıda, Türk basınının sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca özellikle Basın Kartı ve Basın İlan Kurumu ile ilgili sorunlar bulunduğunu ve çözüm için çalıştıklarını kaydetti.

PİŞMANİYE HEDİYE ETTİLER

Öte yandan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni binasının da açılışı yapıldı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun ve Başkan Yardımcısı Bahar K. Erdoğan, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici’ye ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e cemiyetin simgesi olan nostaljik radyo ve İzmit’in meşhur pişmaniyesinden hediye ettiler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.