DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

3 Mart Perşembe günü Kongre Sarayı’nda şehitlerimiz için Kur’an okunacak

3 Mart Perşembe günü Kongre Sarayı’nda şehitlerimiz için Kur’an okunacak
25.02.2016
15.337
A+
A-

Kavaklı Gençlik Derneği şehitlerimizi anacak534133_776445375832389_3178772101781275176_n

İlçemizde gençleri spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklara karşı korumak amacıyla kurulan ve Dernek Başkanlığı’nı İsmail Kaplan’ın yaptığı Kavaklı Gençlik Derneği önemli ve örnek bir etkinliğe imza atıyor.

Başkan Kaplan Gölcük halkına çağrıda bulundu

Başkan Kaplan ve Yönetimi 3 Mart 2016 Perşembe günü Saat 20.00’de Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua okutacak ve şehitlerimizi anacak. Başkan Kaplan, düzenleyecekleri program hakkında şu sözleri söyledi: “Vatanı için, bizim için canını hiç düşünmeden veren şehitlerimize bizler çok şeyler borçluyuz. Teröristler ile girdikleri çatışmalar sonucu ya da hain saldırılar sonucu şehit olan başta Gölcüklü ve tüm ülkemizde gencecik yaşta şehit mertebesine ulaşan şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Bizler tüm şehitlerimiz için 3 Mart 2016 Perşembe günü Kongre Sarayı’nda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua okutacağız. Programımız saat 20.00’de başlayacak. Ben bütün Gölcük halkını programımıza davet ediyorum. Gölcük halkı ile edeceğimiz dualarımızı hep birlikte şehitlerimize gönderelim” diyerek Gölcük halkına çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.