DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

80’li emekli astsubaylar Gölcük’te buluştu.

80’li emekli astsubaylar Gölcük’te buluştu.

11 Şubat 2016,sınıf arkadaş buluşmamız.Gölcük astsb.orduevi. Seksenliler 11 Ocak 2016 kış buluşmamız.18 kişi.4 Seksenliler 11 Ocak 2016 kış buluşmamız.18 kişi

1980 yılında dz.astsb.sınıf okulundan mezun olup, donanmada uzun yıllar görev yapmanın ardından emekli olan astsubaylar, Şubat ayı buluşmasını Gölcük’te gerçekleştirdi.

Yaklaşık kırk yıl önce askeri okulda başlayan kader arkadaşlığını halen başarıyla sürdüren 1980 mezunu emekli astsubaylar Şubat ayı buluşmasını Gölcük Astsubay Orduevinde bir araya gelerek gerçekleştirdi. 1980 yılında mezun olarak donanmanın çeşitli gemilerinde ve kara birliklerinde uzun yıllar görev yapmanın ardından emekliye ayrılan ve sosyal paylaşım sitesi facebook’ta organize olarak zaman zaman bir araya gelen 80’li sınıf arkadaşları bu kez Gölcük’te buluştu. Emekli olduktan sonra çeşitli şehirlere yerleşen, hatta bir kısmı yurt dışında yaşayan emekli 80 mezunu astsubaylar , www.80likler.org sitesini kurarak her konuda birbirlerini haberdar ediyorlardı. Sosyal, kültürel ve dayanışma konusunda da dostluklarını devam ettiren 80 mezunu astsubaylar bu kez on sekiz kişilik arkadaş grubu ile Gölcük’te bir araya geldi.

Kırk yıllık kader arkadaşlığı

Yaklaşık kırk yıl önce çocuk denilebilecek yaşta tanışıp, uzun ve zorlu görevlerin ardından emekli olduktan sonra da birbirlerinden kopmadıklarını söyleyen 80’likler.org site başkanı Mustafa Biçer,” Artık elli beşli yaşlardayız. İçimizde torun sahibi olan arkadaşlarımız var. Bazı arkadaşlarımızın da sağlık sorunları başladı. Sitemizden ve sosyal paylaşım sayfamızdan her konuda bir birimizi haberdar edip, yardımlaşma ve dayanışmayı üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. İstanbul, İzmir ve Gölcük bölgesinde yoğun olarak yaşayan arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya gelerek buluşuyoruz. Eski günlerimizi anmanın yanında, sosyal, kültürel ve sağlık konularında birbirimize destek veriyoruz. Ankara’da TSK vakfında görev yapan bir arkadaşımız Gölcük’e gelince, bu bölgede yaşayan arkadaşlarımızla organize olup astsubay orduevinde yemekli buluşma gerçekleştirdik. Bu dostluğumuzu ömür boyu sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.