DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Alp, “Kocaeli özeline bakıldığında eğitimle ilgili en çok yatırım Gölcük’e yapıldı”

Alp, “Kocaeli özeline bakıldığında eğitimle ilgili en çok yatırım Gölcük’e yapıldı”

AKP 1

 AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam parti binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, yerel ve genel gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaparak, Türkiye’nin kardeş olmak için büyük bedeller ödediğini söyledi. Yerel gündeme de değinen Başkan Alp, özellikle Gölcük’ün eğitim alanında diğer 12 ilçenin önünde olduğunun altını çizdi.

AK Parti verdiği sözlerini yerine getiriyor

Basın toplantısının başında, Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığına, Türkiye’nin artık yönetilen değil, yöneten ülke konumunda olduğunun altını çizen, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yerel ve genel gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaparak, Türkiye’nin kardeş olmak için büyük bedeller ödediğini söyledi. Yerel gündeme de değinen Başkan Alp, özellikle Gölcük’ün eğitim alanında diğer 12 ilçenin önünde olduğunun altını çizdi. Başkan Alp, ilçemizdeki yatırımların son durumlarına dikkat çekerek, şunları söyledi: “İlçe genelinde yatırımlarımız devam ediyor. AK Parti olarak, Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, halkımıza ne söz verdiyse bir bir yerine getiriliyor. İl başkanımızla birlikte, önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğiz. Kocaeli özeline baktığınız zaman eğitimle ilgili en çok yatırım Gölcük’e yapıldı. Bununla da ayrıca gurur duyuyorum. Gölcük’te öğrenci olmak projesi kapsamında, eğitimin çıtası her geçen gün yükseliyor ve buda başarı oranımızı arttırıyor.”

Kentsel Dönüşüm Önceliğimizdir

 Başkan Alp konuşmasının sonunda şu sözleri dile getirdi “Kredi Yurtlar kurumunun yaptığı yurt, Gençlik Merkezi, Hastanemiz Yalova’dan Kocaeli’ne kadar, en güçlü, en büyük modern hastane olacak. Türkiye’nin de ayrıca en modern hastanesi olacak. Bizi yakinen ilgilendiren Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor. Kamulaştırmayla ilgili Bakanlıkla para konusu çözüldü. Son aşamaya gelindi. AK Parti olarak bugüne kadar verdiğimiz sözü tuttuk, bundan sonrada tutmaya devam edeceğiz. Kamulaştırma yapılmadan yıkıma başlayamıyoruz. Muhtemelen TOKİ ile yapılacak. Sanayi Çelik Konstrüksiyon olacağı için 18 ayda bitiririz diye düşünüyoruz. Konutların yapılması da 24 ay sürer. Öncelikli işimiz bunlar. Ayrıca, Güney Otoyolu ile güzergahın yukarıya kaydırılması için mücadelemiz devam edecek. Biz bunun aşağıda olduğunu düşünüyoruz. Otoyolda 5 viyadük ve 3 tünel bulunacak. Buda doğal olarak maliyeti arttırıyor. Bununla ilgili Ankara’ya gideceğiz. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Yol geçerken zararın en aza indirilmesini istiyoruz.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.