DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Amiral Sağlam’da esnaflar temizlikten şikayetçi

Amiral Sağlam’da esnaflar temizlikten şikayetçi

11998014_10153672263224887_731308298_nİlçemizde temizlik sorunu günden güne artıyor. Bu duruma vatandaşlar ve esnaflar ne kadar tepki gösterse de belediye’nin temizlik konusunda herhangi bir önlem almaması gözlerden kaçmıyor. İlçemizin kalbi niteliğinde ve birçok esnafın geçim kapısı olan Amiral Sağlam Caddesi’nde temizlik sorunu gün geçtikçe daha da artıyor.

Esnafı tozlar rahatsız ediyor

Amiral Sağlam Caddesi’nde vatandaşlara hizmet veren esnafların bir çoğu özellikle sabah saatlerinde anayoldan gelen toz ve çöplerin dükkanlarının önüne olduğu gibi serildiğini belirterek bu durumdan dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Esnaflar, “Sabah saatlerinde dükkanlarımızı açmaya geldiğimizde tozlar ve çöpler olduğu gibi yollarda ve dükkanlarımızın önünde oluyor. Yollardan toz kalkmasın diye artık yolları biz yıkıyoruz. Belediye’nin görevi sorunları çözmek olsa da bin defa şikayet etmemize karşın hala sorunlarımıza çözüm bulmuyorlar. Bizler artık toz ve çöp temizlemekten bıktık.

Belediye’nin görevi değil mi?

Esnaflar yaşadıkları soruna sert tepki göstererek açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Belediye’nin görevi nedir? Belediye kendi sınırları içerisinde yaşayan halkının sorunlarını çözmekle görevli değil midir? Bu sorun hakkında yetkililere sayısızca bildirim yapılmasına karşı hala neden harekete geçmiyorlar? Bu sorunu çözmek belediyenin görevi değil mi? Belediye şunu iyi bilsin ki Amiral Sağlam Caddesi’ndeki esnaflar temizlik sorunundan oldukça rahatsız. Bizler yetkilileri illa ki seçim dönemlerinde mi dükkanlarımızda göreceğiz. Yeri geldiğinde bizlerden oy isteyip daha güzel bir Gölcük deniyor. Bu sorunlarla nasıl daha iyi bir Gölcük elde edecekler merak ediyoruz” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.