DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başarılı Gazeteci Merve Beyda Gül’e sevdiklerinden geçmiş olsun ziyareti

Başarılı Gazeteci Merve Beyda Gül’e sevdiklerinden geçmiş olsun ziyareti

 

GeçtiğimizDSC_2339 DSC_2344 hafta sonu beklenmeyen bir kaza yaşayıp düşme sonucu ayağını burkan ilimizin ve ilçemizin sevilen gazetecisi Merve Beyda Gül’ü evinde meslektaşları ve sevenleri ziyaret ediyor.

Hızla iyileşiyor

İlimizde ve ilçemizde çok sevilen Gazeteci Merve Beyda Gül geçtiğimiz hafta sonu talihsiz bir kaza sonucu düşerek ayağını burkmuştu. Ayağı alçıya alınan Başarılı gazeteci Gül’e arkadaşları evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyor. Meslektaşları ve sevenlerini evinde ağırlayan Genç Gazeteci Merve Beyda Gül kendisini ziyaret eden herkese teşekkür ederken, her gün daha da iyileşmesi sevenlerini mutlu ediyor. Gazetemizin başarılı muhabiri Arif Öztok, ilçemizin sevilen ismi Gürsel Albayrak ile Gül’ün yakın arkadaşları Serkan Gök ve Elif Sağlam Gazeteci arkadaşları Gül’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başarılı Gazeteci Merve Beyda Gül, “Bu süreçte ne yazık ki evimde dinlenmek zorunda kaldım.  Gazeteci arkadaşlarım ve çok sevdiğim hatta manevi annem dediğim Gürsel Albayrak beni bu süreçte hiç yalnız bırakmadılar. Beni evimde ziyaret ederek bana geçmiş olsun temennilerini ileten bütün sevdiklerime ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.