DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ’TE İKİZ BEBEKLERE ZİYARET

BAŞKAN ELLİBEŞ’TE İKİZ BEBEKLERE ZİYARET

IMG_4596 IMG_4597 IMG_4615 IMG_4626 IMG_4592

Başkan Ellibeş ziyaret programı dahilinde Piyalepaşa Mahallesi İpekyolu Bulvarında ikamet eden Nilüfer- Yavuz Koçak çiftini evlerinde ziyaret etti. Başkan Ellibeş, Hasan Murat Koçak ve Hüseyin Musa Koçak adlı ikiz bebekler ile yakından ilgilendi kucağına alarak çocuk sevgisinin çok önemli olduğunu belirterek Allah onlara hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin temennisinde bulundu.

Proje tüm hızıyla devam ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatları doğrultusunda, Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen, Hoşgeldin Bebek projesi program dahilinde devam ediyor.

Bu proje ile yeni doğan Bebeklerin envanteri yapılarak hem kayıt altına alınmakta hem de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Sosyal Belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirilen ziyaretlerle yeni doğan bebekler evlerinde ziyaret edilerek Hoş geldin Bebek sloganıyla ailelere Başkan Ellibeş tarafından Bebek bakım seti hediye ediliyor.

 

“Aile ziyaretten mutluluk duydu”

Başkan Ellibeş ziyaret programı dahilinde Piyalepaşa Mahallesi İpekyolu Bulvarında ikamet eden Nilüfer- Yavuz Koçak çiftini evlerinde ziyaret etti. Başkan Ellibeş, Hasan Murat Koçak ve Hüseyin Musa Koçak adlı ikiz bebekler ile yakından ilgilendi kucağına alarak çocuk sevgisinin çok önemli olduğunu belirterek Allah onlara hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin temennisinde bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Hakla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri ile birlikte yaptığı ziyaret de, Başkan Ellibeş’i böylesi önemli bir hizmetle karşılarında gören Nilüfer- Yavuz Koçak, Başkan Ellibeş’e yapılan böylesi güzel bir hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

 

 v

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.