DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KOBİ’lerin gelişmesi, Türkiye’nin büyümesi demektir’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KOBİ’lerin gelişmesi, Türkiye’nin büyümesi demektir’’
18.02.2016
1.396
A+
A-

TEB Kocaeli Bölge yöneticileri Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

 

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KOBİ’lerin gelişmesi, Türkiye’nin büyümesi demektir’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan’ı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Ekonomi Bankası(TEB) KOBİ’ler Danışmanı Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu, TEB Bölge Direktörü Murat Vural ve Kocaeli şubelerinin müdürlerini makamında konuk etti. 1927 yılında Kocaeli Halk Bankası T.A.Ş. unvanıyla kurulan TEB, günümüzde yurt dışı ortaklıkları ile bankacılık sektöründe hizmet vermeye devam ediyor. KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmanın önemine değinilen görüşmede, 100. TEB KOBİ Akademi’nin Kocaeli’de yapılacağı bilgisi de verildi. Markanın kullanımı ve yeni pazarların bulunmasında teknolojinin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “KOBİ’ler ülkemizin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. KOBİ’lerin gelişmesinin Türkiye’nin büyümesi demek olduğunu belirtmek isterim” dedi.

 

VURAL: TEB AKADEMİ KOBİ’LERE YÖN VERİYOR

TEB KOBİ Akademisi’nin ücretsiz eğitimleri ve atölye çalışmalarıyla büyüme çabasındaki KOBİ’lere yön vermekte olduğunu ifade eden TEB Bölge Direktörü Murat Vural, “KOBİ’lere daha çok başarı ve daha çok kazanç için yol gösteriyoruz. KOBİ’lerin büyüme ve gelişme yolunda bilgi desteği sağlayan TEB KOBİ Akademi Kurumsal Gelişim Eğitimleri; konusunda uzman bir danışmanlık firması ile beraber yoğun deneyimler sonucu oluşturulmuştur. Bu eğitimlerde sahada başarılı olmuş işletme geliştirme modelleri, 2005 yılından beri her ay farklı bir ilde KOBİ’lerin kullanımına sunuyoruz” bilgisini aktardı.

 

“DIŞ YATIRIMLARDA KOBİ’LER ADAPTE EDİLMELİ”

Akademi KOBİ’ye katılan firmaların programlara tam katılmasının önemine vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Katılımcı KOBİ’ler bu eğitimleri ve birliktelikleri önemsedikleri zaman yeni açılımlar yapabilecektir. Yol gösterici detayların kendilerine rehber olacağını bilmelidir” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmede daha sonra dünya ve ekonomik veriler üzerine değerlendirmeler de yapıldı.

image3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.