DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Spor, eğitim ve kültürle gençlerin elinden tutuyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Spor, eğitim ve kültürle gençlerin elinden tutuyoruz’’
16.02.2016
1.179
A+
A-

Sosyal dokunun ve gençliğin korunmasının önemine her ortamda değinen Başkan Karaosmanoğlu, bu nedenle STK’larla bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletin hizmetinde bulunan gerek resmi kurumların, gerekse sivil toplum kuruluşların gençliğin üzerine yoğunlaşmasının öneminin her geçen gün artığı bugünlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, STK’larla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Ulaşlı Gençlik Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Çam ile yönetimini konuk eden Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlere faydalı olmak ve onların elinden tutmak gerekiyor. İlçe belediyeleri ve devletin tüm kurumlarının yanı sıra STK’lar da bu konuda kendilerini sorumlu hissetmelidirler. Şunu net bir şekilde ifade edeyim ki; hayırla dolmayan her yer şerle dolar. Bunu istemiyorsak çok çalışmalıyız” dedi.

SPORLA, EĞİTİMLE VE KÜLTÜRLE BOŞ ALAN BIRAKMAYACAĞIZ

Gelişmiş ve dünyada söz sahibi olan ülkelerle yarışan, her anlamda onları geride bırakan bir neslin oluşmasında gereken hassasiyetin gösterilmesine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Üreten, gelişmeye açık, teknolojiyi iyi kullanan ve bununla birlikte dünyada kendinden bahsettiren bir gençlik arzu ediliyorsa bunun için yerel yönetimler ile devletin tüm kurumları şu anda olduğundan daha fazla kendisini sorumlu hissetmeli ve çalışmalıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak gereken hassasiyeti gösteriyor ve bununla Kocaeli’de birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Gençlerimizin sosyal yönlerini keşfederek sporla, eğitimin farklı metotlarıyla ve kültürle onların zamanlarında boş alan bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Ulaşlı (1) Ulaşlı (2) Ulaşlı (3)VÜCUDA MİKROPLARIN GİRMESİNİ ÖNLEMELİYİZ

Ulaşlı’dan gelen konuklarıyla buluşmasında hayatı dolu dolu yaşayan gençlerin olumsuz dış etkenlerden korunması gereğini de belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Biliyorum ki; sizlerde birçok çalışma yapıyor ve çevrenizde ki gençlere faydalı oluyorsunuz. Gölcük Belediyemiz ve bizler sizlere gereken desteği vereceğiz. Neslimizin bozulmasına neden olacak, beyinlerine ve vücutlarına sokulmak istenen her türlü mikroplara karşı hep birlikte savaşacağız. Bu mikroplar farklı bölücü akımların fikirleri olabileceği gibi, zararlı alışkanlıklar da olabilir. Bizler gençlerimizin kalkanları olacak, geleceğin büyük Türkiye’sini inşa edecek yavrularımıza beraber sahip çıkacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.