DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN TÜRKMEN VE YÖNETİMİ TEBRİKLERİ HAKEDİYOR

BAŞKAN TÜRKMEN VE YÖNETİMİ TEBRİKLERİ HAKEDİYOR

Huzurevi Sakinleri yararına gerçekleştirilen Gönen gezisi büyük beğeni topladı

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi 12-13 Şubat tarihleri arasında Huzurevi sakinleri yararına düzenlediği etkinlik ile Gönen kaplıcalarına gitti. 35 kişinin katıldığı 2 günlük gezi katılanlarca büyük beğeni topladı.

Gezi büyük beğeni topladı

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

İlçemizde Huzurevi sakinleri yararına gerçekleştirdiği etkinlikler ile her zaman takdir toplayan ve yaşlıların yüzünü güldüren Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi 12-13 Şubat tarihleri arasında huzurevi sakinleri yararına 2 günlük Gönen gezisi düzenledi. Burada kaplıcalara giden dernek üyeleri birçok aktiviteye de imza attı. 35 kişinin katıldığı 2 günlük gezi katılanların büyük beğenisini kazandı. Dernek Başkanı Saime Türkmen, “Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz için 12-13 Şubat tarihlerini kapsayan Gönen gezisi düzenledik. Gönen’de kaplıcalara gittik. Gezimize 35 kişi ile gittik. İlk defa etkinliğe katılanlar oldukça memnun oldu. 2 gün birlikte çok güzel vakit geçirdik. Huzurevi sakinlerimiz için etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.