DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Biz bu sezon bu işi başaracağız.

Biz bu sezon bu işi başaracağız.

IMG_1695Teknik direktör İsmet Taşdemir, son iki haftada kaybedilen beş puanın aksine , hayli iddialı açıklamalarda bulundu.

Sivas Belediyepor yenilgisi ve Kartalspor beraberliğiyle lider Manisaspor’la olan puan farkını dokuza çıkaran Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuk. 0-0 berabere biten Kartalspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Teknik direktör İsmet Taşdemir, puan durumunun aksine, hayli iddialı açıklamalarda bulundu. Taşdemir dokuz puanlık farkın kapanacağını, umutlarını asla yitirmediklerini söyledi. Teknik direktör İsmet Taşdemir, Kartalspor karşısında takımımız daha iyi oynadı. Bunu sonuca yansıtamadık .Saha zeminin elverişsiz oluşu ve kaçan gol pozisyonları gole dönüştüremediğimiz için maalesef Kartalspor karşısında iki puanı daha elimizin tersiyle ittik.

Kredimizden yiyoruz. Asla pes etmeyeceğiz. Takımımız kötü değil, son iki haftadır gol yollarında etkisiz oluşumuz geriye düşmemize neden oldu. Devre arasında da Manisa ile puan farkı dokuzdu, şimdide dokuz. Manisa ya da üstümüzde yer alan takımlar daha çok puan kaybedecek.Bu takım ligin en iyi oyunucularına sahip kaliteli bir takım. Takımıma güveniyorum. Biz bu sezon bu işi başaracağız. Bu lig daha çok sular götürür. Bu hafta evimizde oynayacağımız İnegölspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. “dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.