DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu haftaki ürünlerinde indirim terör olaylarından dolayı askerler,polisler ve aileleri için SEMT CAFE&RESTAURANT EZBER BOZUYOR

Bu haftaki ürünlerinde indirim terör olaylarından dolayı askerler,polisler ve aileleri için  SEMT CAFE&RESTAURANT EZBER BOZUYOR
21.02.2016
1.655
A+
A-

Bu haftaki ürünlerinde indirim terör olaylarından dolayı askerler,polisler ve aileleri için

SEMT CAFE&RESTAURANT EZBER BOZUYOR

İlçemizde kısa süre önce Albay Burak Caddesi 24/B TEMAD İş Merkezi altına açılan ve vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başaran Semt Cafe zengin menüsü modern ve nezih ortamıyla Gölcük’te adeta ezber bozuyor.

Gölcük halkı aradığı mekana Semt Cafe&Restaurant ile ulaşıyor

İşletme sahipliğini Kemal Garipoğlu’nun yaptığı Semt Cafe &Restaurant Gölcük halkının gözüne kısa sürede girmeyi başardı. Kaliteli hizmet anlayışı, güleryüzlü personeli ile vatandaşların aradığı Cafe ortamını Gölcük’e taşıyan Garipoğlu, hedeflerinin Gölcük halkına hak ettiği hizmet sunmak olduğunu belirtti.

Garipoğlu, “Cafe ve Restaurantımızda adeta yok yok”

İşletme Sahibi Kemal Garipoğlu Gölcük’te çok özel ve güzel bir mekanla halkın karşısına çıktıklarını ifade ederek Semt Cafe’de birçok kahvaltı, tatlı ve yemek çeşitlerinin bulunduğunu söyledi. Semt Cafe’de; Kahvaltı çeşitleri: Sucuklu, kaşarlı, salamlı, yumurta, tereyağı bal, zeytin, reçel, domates, salata başta olmak üzere geniş ürün yelpazesi, toplamda 41 çeşit kahvaltı sigara böreği, poğaça, açma, simit, su böreği, kıymalı ve peynirli kol böreği, kahvaltı organizasyonları yapılır. Küt böreği, gül böreği, ıspanaklı börek, patatesli, kıymalı, peynirli.

Semt Cafe zengin menü çeşidiyle dikkat çekiyor

Sulu ev yemeği çeşitleri: çorba çeşitleri (mevsimsel), pilav, kurufasulye, bulgur, makarna, et sote, tas kebabı, musakka, karnıyarık, pırasa, ıspanak

Fastfood çeşitleri: ızgara köfte, tavuk ızgara, döner, nugget, şnitzel, kordon blue, hamburger, sosisli, patates kızartması, tost,İzmir kumru

Tatlı çeşitleri: yaş pasta, baklava, kuru pasta, sütlaç, profiterol, ekler, traliçe, ıslak kek, elmalı pasta, supangle, kup ve ayrıca (kaşarlı, sucuklu, kıymalı, karışık, sade, menemen) de menülerde yer alıyor.

Cafe özel günlerde müşterilerine ev sahipliği de yapıyor

Aile salonu ve kafeterya olmak üzere 2 katlı dükkan bir arada olacak şekilde tasarlanan dükkanda, doğum günü organizasyonları olmak üzere kahvaltı programları,yemek programları, ikramlı toplantılar, okul aile birliği organizasyonlarına özel tahsis edilmesi mekanı diğerlerinden farklı kılıyor. Ayrıca Semt Cafe de Ev ve iş yerlerine sipariş alınıyor. Kurum ve kuruşlara ve iş yerlerine tabldot veriliyor. Semt Cafe sabah 06.30’dan 24.00’e kadar vatandaşlara hizmet veriyor.

Aile salonu fark yaratıyor

Semt Cafe Gölcük’te cafe konseptine farklı bir anlayış katarak ezber bozuyor. Genç kesim başta olmak üzere aynı anda ailelere de hizmet verme konusunda son derece başarılı olan Semt Cafe aile salonunun geniş ve ferah olmasıyla ayrıca dikkat çekici görsel ışıklarla da müşterilerin gün geçtikçe uğrak mekanı olmayı sürdürüyor.

Semt Cafe Müşterilerine ürün garantisi sunuyor

Ayrıca Semt Cafeden Kurum ve kuruluşlarla yapılan toplu anlaşmalarda ürünlerimizde %10 ile %35 arası indirimli satışlarımızdan faydalanabilecek. Semt Cafe de içecek ve yiyeceklerde ürün garantisi mevcuttur.

Bu haftaki indirimler asker, polisler ve aileleri için

Semt Cafe & Restaurant Sahibi Kemal Garipoğlu ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle bir çok asker ve polisimize karşı düzenlenen saldırıları kınadığını belirterek, asker, polis, asker aileleri ve polis aileleri için her hafta bir indirim kampanyası düzenlediklerini belirtti. Semt Cafe &Restaurant’ta bu haftaki kampanya tüm ürünlerde asker ve polislerimize ayrıca ailelerine yüzde 30-35’lere varan indirimli satışlar başlamıştır. İşletme sahibi Garipoğlu, tüm asker ve polislerimizi mekanlarına davet etti.

Mekanda ticket, sodekso gibi yemek fişleri de geçerli

Semt Cafe &Restaurant sahibi Kemal Garipoğlu, mekanlarında ayrıca resmi kurum ve kuruluşlar, özel işletmelerde çalışan personeller için ticket, sodekso gibi yemek fişlerinin geçerli olduğunu ifade ederek, çalışan personellere önemli bir duyuruda bulundu.

DSC_2103 DSC_2105 DSC_2107 DSC_2109 DSC_2112 DSC_2125 DSC_2126 DSC_2127 DSC_2129 DSC_2131 DSC_2137 DSC_2143

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.