DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“BU SALDIRILAR MÜCADELEMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK”

“BU SALDIRILAR MÜCADELEMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK”

SİME-SEN’den şehit arkadaşları için basın açıklaması

DSC_2605 DSC_2608 DSC_2611 DSC_2613 DSC_2603

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi 17 Şubat tarihinde Ankara’da teröristlerin kurduğu bomba düzeneğinin patlatılması sonucu hayatını kaybeden 29 asker ve sivil vatandaş için Anıtpark’ta basın açıklaması düzenleyerek terörü lanetledi.

Hoyur, “Bu saldırılar bizi yıldıramayacak”

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur ve birçok sendika üyesinin katıldığı basın açıklamasında konuşma yapan Başkan Hoyur, şu sözleri dile getirdi: “Devletimiz ve milletimiz ciddi bir terör saldırısıyla ne yazık ki yine karşı karşıya kalmıştır. 17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 18.31’de Ankara’da İnönü Bulvarı üzerindeki trafik ışıklarında Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik bombalı bir saldırı meydana gelmiş ve Ankara Devlet Mahallesi kana bulanmıştır. Askeri servis araçlarına düzenlenen hain saldırıda 28 Çalışma arkadaşımız ve sivil arkadaşlarımız hayatını kaybetmiş 61 çalışma arkadaşımız da sivil vatandaşlarımızda yaralanmıştır. Bu hain saldırı da 12 sivil memur arkadaşımız 13 astsubay arkadaşımız 2 işçi arkadaşımız ve 1 askerimiz şahadet mertebesine ulaşmıştır. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet milletimize başsağlığı diliyor yaralılara ise acil şifa dileklerimizi iletiyoruz. Bu saldırılarda hedefin yalnız asker ve polis olmadığı TSK ve Emniyet genel müdürlüğü kadrolarında çalışan sivil personelinde bu saldırılarda hedef haline geldiği ve personelinde tehdit ve tehlike altında olduğu ve birtakım taleplerimizin de nedenli gerçekçi ve yerinde olduğu bir kez daha acı bir olayla ortaya çıkmıştır. TSK ve Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında çalışan sivil personelin birikmiş ve hiçbir çözüm önerisi dahi düşünülmemiş olan problemleri ile ilgili olarak başta Sayın Milli Savunma ve İç İşleri Bakanları olmak üzere Sayın Hükümetimize bu kronikleşmiş sorunlar yumağını çözülmesine ilişkin olarak görüşme taleplerimizi dikkate alarak bizleri biran önce dinlemeye davet ediyoruz. Bugüne kadar bu sorunların çözümüne ilişkin olarak hükümet yetkilileriyle görüşme taleplerimiz sonuçsuz bırakılmıştır. Terör örgütlerince gerçekleştirilen bu hain saldırı bizlerin daha önceden kurumlarımızda güvenliğimizin sağlanması şeklinde taleplerimizin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha acı bir şekilde ortaya koymuştur. Hali hazırda TSK ve Emniyet Genel müdürlüğü kadrolarında görevli personeli mühimmat akaryakıt ve lojistik destek sağlayan arkadaşlarımız diğer personel gibi açık tehdit altındadır. Gereğinin yapılması hususunda çare önerilerimizle her zaman ve her yerde yardıma hazır olduğumuz bir kez daha belirtiyoruz.

“Hangi terör odakları ve kim ne yaparsa yapsın aziz milletimiz asla ve asla teröre boyun eğdirmeyecek teslim olmayacaktır”

“Milletimizin ve Devletimizin Mili Birliği’ne beraberliğine ve geleceğine yönelik olarak iç ve dış mihraklı terör saldırılarıyla bizi yıldırmak korkutmak sindirmek geleceğe umutsuz ve kaotik bakış açısı ile bakacağımızı zanneden insanlıktan nasibini alamamış topyekun insanlık düşmanı cani terör ve destekçileri bilsinler ki kahraman TSK ve cesaret timsali milletimizin yıkılmaz iradesi ve Allah’ın izini ile bu toprakların ilelebet vatanımız olduğunu, bayrağımızın inmeyeceğini, ezanların susmayacağını, ülkemizin bölünmeyeceğini, devletimizin yıkılmayacağını ve ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar. Hangi terör odakları ve kim ne yaparsa yapsın aziz milletimiz asla ve asla teröre boyun eğdirmeyecek teslim olmayacaktır. Bu alçak caniler, katiller ve tüm terör örgüleri ile bunların hamisi olan yerli ve yabancı işbilikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır.Gerçekleşen son hain terör saldırısında ve daha önceki saldırılarla ve çatışmalarda verdiğimiz kayıplar içimizde ta derinden yaksa da yüreğimiz kan aksa da biz biliyoruz ki kahraman TSK’mız ve Emniyet mensubu polislerimizin mücadele azmi daha da artmakta ve bu yönde daha fazla gayret göstermektedirler. Bir kez daha memleketimizin kalbi Ankara’daki bombalı saldırı da hayatını kaybeden çalışma arkadaşlarımızın ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.