DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir personeline kamu ihale mevzuatı eğitimi

Büyükşehir personeline kamu  ihale mevzuatı eğitimi
17.02.2016
1.080
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik kamu ihale mevzuatı konulu eğitim yapıldı

 

Büyükşehir personeline kamu

ihale mevzuatı eğitimi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından ‘’Kamu İhale Mevzuatı’’ konulu eğitim semineri, eğitmen Kadir Akbulut tarafından Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitime Büyükşehir’in ilgili personeli katıldı.

 

UYULMASI GEREKEN KURALLAR ANLATILDI

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Kadir Akbulut, ihalelerde uyulması gereken kurallardan bahsetti. Doğrudan temin, yönetmelikler, şartnamelerin hazırlanması, yaklaşık maliyet ve ihale dokümanı hazırlama ile ilgili konuların detaylı bir şekilde bulunduğu sunum gerçekleştirdi.

 

HERŞEY YAZILI OLMALI

Eğitimde devlet ile ilgili yapılan işlerle ilgili önemli bilgiler veren Akbulut, ‘’Devlet ile iş yapıyorsak mutlaka yaptığımız iş yazılı olmalıdır. Yazılı olarak yapılan işler hem yöneticinin, hem de işi yapanın lehinedir. Yazısız yapılan işler ilerde problem teşkil edebilir’’ dedi. Eğitim daha sonra interaktif olarak soru-cevap şeklinde devam etti.

IMG_9356

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.