DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehirli Judocular, Bu kez de zirvede

Büyükşehirli Judocular, Bu kez de zirvede

Sakarya’da yapılan Gençler Türkiye şampiyonasında Büyükşehir Kağıtsporlu judocular, biri Türkiye şampiyonluğu olmak üzere, iki de Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Judo’da Kocaeli’nin en iyi alt yapısına sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, katıldığı Gençler Türkiye şampiyonasında kazandıkları yeni Türkiye dereceleriyle bunu bir kez daha kanıtladı. Mavi beyazlılar katıldıkları Türkiye şampiyonasında bir altın iki de bronz madalya kazandı. Sakarya Serdivan Spor Salonunda yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasına 58 ilden, 464 ü erkek, 300 ‘ü bayan olmak üzere toplam 764 sporcu katıldı.

TUĞÇE, BRONZ MADALYA KAZANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü genç judocuları şampiyonaya antrenörleri Handan Süloğlu, Galip Şentürk, Haluk Bayraktar, Serdar Kiraz, Bülent Yılmaz nezaretinde katıldı. Antalya’da son yapılan ümitler şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Tuğçe Beder, şampiyonaya hayli iddialı hazırlanmıştı. Bayanlarda şampiyonluğun favori isimlerinden 48 kiloda tatamiye çıkan Tuğçe Beder, heyecanına yenik düşerek üçüncülükle yenildi. Bronz madalya kazanan Beder’i antrenörü Haluk Bayraktar teselli etti.

2 3 4 1AYVAZ, TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Şampiyonanın ikinci gününde erkeklerde 73 kiloda tatamiye çıkan Balkan üçüncüsü Yunus Emre Ayvaz, rakiplerini bir bir geçerek 73 kiloda Türkiye’nin en iyisi olduğunu kanıtladı. Altın madalya kazanarak, Türkiye şampiyonu olan genç judocu sevincini antrenörü Galip Şentürk’le birlikte kutladı. Şampiyonanın son gününde ise bir başarı haberi de Büşra Nacar’dan geldi. 78 kiloda mücadele eden Büşra Nacar Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Kariyerinin ilk Türkiye derecesini kazanan Büşra sevincini antrenörü Serdar Kiraz ile birlikte kutladı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi. Öte yandan şampiyonada ilk yediye giren 10 Büyükşehir Kağıtsporlu judocu, milli takım seçmelerine de katılmaya hak kazandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.