DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’den Başkan Saral’a tebrik ziyareti

CHP’den Başkan Saral’a tebrik ziyareti
17.02.2016
1.139
A+
A-

CHP’den Başkan Saral’a tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililer dün Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral’ı makamında ziyaret ederek, kongre sonucu yeniden başkanlığa seçilmesinden ötürü Başkan Saral’ı tebrik ettiler.

Sarıbay, “Gerçekleştirdiğiniz kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilmenizden ötürü sizi tebrik ediyorum”

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyarette konuşma yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Gerçekleştirdiğiniz kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilmenizden ötürü sizi tebrik ediyorum. Gölcük’te sadece bu görevi değil Kent Konseyi ve Türk Hava Kurumu’nda da görevlerinizin olduğunu öğrendim ve sizi ayrıca tebrik etmek istedim. Gerçekten bir insanın Gölcük’e bu kadar katkı sağlaması çok önemli ve örnek olacak bir durum. Ben sizi tekrardan tebrik ediyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

İşeri, “Ben bundan sonraki çalışmalarınızda da partim adına size başarılar diliyorum”

Bilge Saral isminin Gölcük’te çok önemli olduğunu ifade eden CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, ziyarette şu konuşmayı yaptı: “Bugün Sayın İl Başkanımızla Gölcük’e hizmetleriyle birçok katkıda bulunan sizi ziyaret etmek istedik. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekküre ediyorum. Muhtarlar Derneği’nin kongresi sonucu 12. kez kurucusu olduğunuz dernekte başkanlığa seçildiniz. Gerçekten sizi tebrik etmemek elde değil. Ben bundan sonraki çalışmalarınızda da partim adına size başarılar diliyorum.”

Saral, “Çalışmalarımızda bizleri destekleyen sizin gibi değerli insanlar sayesinde de çalışmalarımız bir nebze daha kolaylaşıyor”

Saral, “Öncelikle ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz ve düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Bizler muhtar arkadaşlarımızla daha güzel bir Gölcük’ün oluşmasına nasıl katkı sağlarız onun çalışmasını yapıyor ve buna göre adımlar atıyoruz. Çalışmalarımızda bizleri destekleyen sizin gibi değerli insanlar sayesinde de çalışmalarımız bir nebze daha kolaylaşıyor. Ben de derneğim adına sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

DSC_2533 DSC_2555 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.